Reklám

2014.09.23. 12:00

Az elnök emlékére kosaraznak Pápán

Javában tart a felkészülés a Motax Concordia KC Pápa NB I/B-s kosárlabda csapatnál is, amely a hétvégén ismét megrendezi a Balogh József felkészülési emléktornát.

B. Virág Rita

A pápai kosarasok már túl vannak a kemény fizikai munkán, most már inkább a taktikai, technikai repertoárt finomítják, és azon dolgoznak, hogy az új igazolásokkal kiegészülve csapatuk mielőbb egységessé váljon.

A klub az idén is megrendezi a Balogh József emléktornát, amely kiváló erőfelmérőt jelent a felkészülés hajrájában. Itt természetesen az újonnan igazolt játékosok is bemutatkoznak majd, így például az egykori válogatott irányító, Simon László, aki a Falcotól érkezett, vagy Kutasi Gergely, aki Körmendről tette át a székhelyét és egyes, kettes poszton bevethető.

A tréningező kosarasok nemsokára élesben játszhatnak (Fotó: Penovác Károly)

A hazaiakon kívül a TF Budapest, a Győr KC, valamint a Falco KC NB I/B-s alakulata vesz még részt a kupán. Az eseményen megemlékeznek az egyesület korábbi elnökéről, Balogh Józsefről. A mérkőzések szeptember 28-án, vasárnap 11 órakor kezdődnek a városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!