Receptek
2013.05.04. 07:38
Szardellás uborka recept
Olvasónk Berei Ferencné receptje.
Hozzávalók:
egy hosszabb kígyóuborka
10 dkg túró
1 evőkanál paradicsompüré
3 apróra vágott szardellav agy 1 evőkanál szardellapaszta
1 gerezd fokhagyma
pici bors
kevés bazsalikom
só
Elkészítés:
Az uborkát hosszában kettévágjuk, majd a magját kikaparjuk. A töltelékhez valókat jól összekeverjük és az uborkába halmozzuk,végig kissé lenyomkodjuk. A két fél uborkát egymásra borítjuk, jól behűtjük, majd kétcentis karikákra vágva tálaljuk.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre