Púder Nélkül

2014.07.09. 14:41

Takarítás napokra lebontva

Egyszülős családot alkotva, az ember spontánná és rugalmassá válik. Muszáj. Így olyan, hogy szombati nagytakarítás, nálunk nincs.

Szálka Sarolta

Talán nem követendő a példa, amit mutatok, de én részletekben varázsolom tisztává a lakást. A hétvége az játék, strand, bármi, de semmiképpen nem padlósúrolás. Ez van, ő majd csinálhatja másképp. Hétköznap a mese nézése közben, mondjuk hétfőn felporszívózok, majd letörlöm a port kedden, vagy fordítva, mert úgy logikusabb... A mosogatás mindennapos program, régebben szerettem, ma már nem annyira a kedvencem.

Az előszoba folyton kéri a seprűt, úgyhogy amikor tudom, felseprem, felmosom. Ha nem, akkor két nap múlva. És mindezek ellenére nincs kupi. Arra mégis képes vagyok, ha éppen egy napot egyedül töltök, akkor nekiállok a konyhában a munkának, aztán valamiért beszaladok a szobába, ott elpakolom a szárítóról a rucikat, majd kiviszem az összehajtogatott konyharuhákat a helyére, és leesik, hogy ott félbehagytam az ablakmosást. De az a poén, hogy az sem szalad el. Nincs ok az aggodalomra! A vasalót ritkán használom, de akkor háromszor szaladok vissza, hogy biztosan kihúztam-e a konnektorból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!