Púder Nélkül

2016.12.07. 21:25

Mindig meglepetés

Bokor Hajnalka fehérnemű-kereskedő szerint az ünnepek előtt fehérneműből az elegánsat és a melegebbet, valamint a puha köntösöket keresik a vásárlók.

Tóth B. Zsuzsa

- A vevők egyre inkább kedvelik például a női trikók közül a csipkéset, színeset, mintásat is a fehér mellett. Bugyiból pedig a francia szabású alsót választják ma már sokan. Mivel a vastag harisnyanadrágokat ugyancsak széles választékban lehet kapni, a hölgyeknek a téli hidegben sem kell lemondaniuk a csinos öltözködésről. Mintás, kötött és horgolt harisnyák kaphatóak sokféle színben.

Gőcze Veronika a köntösök és a fehérneműk között válogat Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Kedvelt idén a csipkemintás harisnyanadrág. Kapósak télen a trikók, derékmelegítők, így ezekből is gazdag kínálatot kell biztosítanunk a vásárlók számára, akárcsak az elegáns fehérneműkből, hiszen egyes vevők azokat keresik. Sokan örülnek a szép és praktikus ajándéknak, egy elegáns pizsama, hálóing mindig meglepetést szerezhet. Kényelmes, meleg pamutanyagból is készülnek, igény szerint választhatóan. A színben hozzájuk illő női köntösök wellsoft anyagúak, ezek lehetnek pasztellszínűek, vidámak, kis állatfigurával díszítettek, vagy szintén elegánsak. Wellnessre pedig inkább a frottír vagy a bambusz anyagút vegyük - ajánlja Hajni.

A férfiak ugyancsak választhatnak wellsoft vagy frottírköntösöket, színes, mintás vagy egyszínű pizsamákat, a fázósabbak trikókat, jégeralsókat. Télen kedvelik a férfiak a száras alsókat, ezek szintén sok színben kaphatóak. Ajándékba év végén sok férfi vásárol szép fehérneműt a feleségének, barátnőjének, az ő igényeiket elégítik ki a csipkéből, szaténanyagokból készült, ünnepi és elegáns egy- vagy kétrészes darabokkal. Kelendőbbek ilyenkor a piros és fekete színek az ünnep aktuális mintáival, amelyektől vidámabbak a fehérneműk és talán még viselőik is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!