Púder Nélkül

2014.07.20. 13:35

Jó megoldás a plasztika helyett

Idővel az arcunk bőre megereszkedik, a kollagénrostok elveszítik rugalmasságukat. A divatos, de drága és körülményes plasztikai sebészet helyett Pillerné Szendi Veronika kozmetikus egy elérhetőbb megoldást kínál a problémára.

Tóth B. Zsuzsa

A különleges, szike nélküli megoldást az orvostudomány módszereivel fejlesztették ki. Az arc izmainak intenzív tornáztatását végző forradalmi újítást már 17 éve használják Finnországban, de hazánkban ugyancsak ismert néhány éve. A kezelés licensszel védett eljárás az arcizmok tónusba hozására. Amellett, hogy gyors, hatékony is, és az arcidegbénultak számára ugyancsak ajánlott a kozmetikus szerint.

Az arc izmainak rendszeres, elektromos stimulálásával ugyanis az izomtömeg növelését érjük el. A ráncok és a vonások jelentősen megemelkednek a Take ten eljárásnak köszönhetően. Az arc feszesebbé, csillogóvá válik. Mindössze tíz-húsz perces egy kezelés, amelyet tíz-tizenöt alkalommal ismétlünk a hatás érdekében. Annak során kis tappancsokat helyezünk el az arc különböző pontjain, hogy azokon keresztül fejtse ki hatását az izomstimuláló készülék. Meglepő, de már az első néhány kezelés szemmel látható eredményt hoz. Jól látható, hogy az izmok tónusa feszesebbé válik, a fáradt, fakó arc frissé, fiatalossá formálódik, és egészséges, életteli színt kap. Minden egyes kezelés fokozza az arc izomtónusát. Az eredmény pedig olyan feszes arcbőr, amilyenhez hasonlót arcplasztikával érhetnénk el. Fiatalos, friss és egészséges lesz az arc, javul a bőrfelszín állapota. Az anyagcsere és a vérkeringés megélénkülése pedig gyorsítja a salakanyagok távozását. Hetente két-három alkalommal ajánlom, egy kúra végére éveket fiatalodhat a vendég. Szinte hihetetlen, de az izomstimuláló készülék a korábbiaknál ezerszer nagyobb teljesítménnyel dolgozik - mondja Vera.

Pillerné Szendi Veronika kozmetikus a plasztika helyett elérhetőbb megoldást ajánl a különleges és fájdalommentes eljárással (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Hozzáteszi továbbá, hogy a különleges kúra jelentős előnye az arctornához képest, hogy az utóbbira minden egyes napon időt kell szánni, ha a kívánt eredményt valóban el szeretnénk érni. Ráadásul a kezdeti gyakorlatismétlések számát fokozatosan növelni kell, amely nyilvánvalóan időtöbblettel jár egyben. Továbbá, az arctornánál minden izomcsoportunkat latba kell vetnünk a hatás érdekében, míg a fent említett módszerrel egyetlen kezelés enged kikapcsolódni a mindennapok forgatagából.

- Meglepő, de hatására még az arcüreggyulladás is elmúlik, akárcsak a fülzúgás és a migrén. Elkerüli a vendégeimet az influenza, elmúlnak a hervus trigeminus jellegű fájdalmak - mondja Vera, aki már számos vendégén alkalmazza sikerrel a különleges eljárást.

 

Kiválóan frissíti az arcbőrt

Pillerné Szendi Veronika azoknak ajánlja a különleges kezelést, akiket zavarnak a lefelé lógó vonások, a ráncok a homlokon, száj környékén. Aki a szem alatti táskákat szeretné eltüntetni végre, vagy a sápadt, petyhüdt arcbőrét frissítené fel, jelentős eredményt érhet el a kezeléssel. Annak nagy előnye, hogy fájdalommentes, biztonságos és pihentető, amellett, hogy gyors és maradandó hatást nyújt. A régi hegek is halványulnak általa, de segít egyes bőrbetegségek, mint például az akné, couperosa, psoriasis, atópiás bőrfelület esetén is.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!