Púder Nélkül

2014.11.26. 15:45

Gyereksarok Kft.

Úgy veszem észre, hogy nem csupán nekem komoly szervezés eljutni olykor egy filmre, beszélgetésre, előadásra, amely a város valamelyik kulturális intézményében lenne látogatható.

Szálka Sarolta

Számos szülő van olyan helyzetben, szülőpár is bőven (!), akik hasonló cipőben járnak, mert nem lakik a környéken nagyszülő, rokon, vagy ha igen, beteg, idős, nem lehet megkérni már ilyesmire.

Nincs bébiszitter, vagy nincs rá pénz, esetleg nehéz azt kialakítani, hogy legyen. Ezeknek az embereknek nagy segítség lenne, ha adott helyeken lenne, ronda nevén, gyermekmegőrző kezelhető áron. Szebben: mini-játszóház, gyereksarok.

Ahol 3 év felett egy-másfél órára rá lehetne bízni a gyermekünket egy-két olyan személyre, aki láthatóan topon van ezen a téren, és a műsor közben is bekukkanthatnánk a gyerekünkhöz.

A női jogokkal, ügyekkel foglalkozó rendezvények, konferenciák eleve ilyenek: együtt érkezhetünk utódunkkal. Más téma miért ne érdekelhetné a szülőket? Valahol adott a tér, sőt berendezés is van, már csak egy animátor kellene...

Kulturális terek! Ébresztő!

Címkék#Anyaművek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!