Púder Nélkül

2015.01.21. 14:15

Esküvői ruha trend: A hófehértől a sötétzöldig számos árnyalat megengedett

A vásárlói igényekhez alkalmazkodva az idei év esküvői ruha trendet a változatosság és az egyediség jellemzi.

Szám Dorottya

Széles a paletta, tapasztalatok szerint a klasszikus és modern modelleket egyaránt keresik. Kedveltek a hagyományos vonalvezetésű ruhák, az uszályos, alsószoknyás, abroncsos darabok, de a legújabb trend, a test alakját követő, majd térd alatt bővülő sellő fazon is keresett – tudtuk meg Budai Miklósné esküvői ruha kölcsönzőstől.

A képen Haragos Katalin modell és Kapusi Izabella nőfély (Fotó: Szám Dorottya)

Azok is találhatnak megfelelő ruhát, akik idegenkednek a habos-babos fazontól; a rövid, egyenes vonalvezetésű, szalagokkal, virágokkal díszített ruhákat is tartogat az idei trend. Divatos a csipke, a tüll, a gyöngyökkel való díszítés. A hófehértől az ekrün át a sötétzöldig számos árnyalat megengedett, így nem csak a pasztell színű darabokat keresik a menyasszonyok. Jellemzően a hosszú fazonokat templomi esküvő és nagyobb lakodalom esetén választják, míg a rövid koktélruha szabásúakra kisebb lakodalmak, polgári szertartások esetén van igény. A fejdíszek közül még mindig divatos a fátyol, de a ruhához illeszkedő mintájú diadém, tiara hajdíszek, a hajba tűzött apró virágok tehetik különlegessé megjelenésünket az oltár előtt.

Címkék#esküvő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!