Púder Nélkül

2015.02.18. 14:52

Anyaművek: Kiképzés tél végén

Nem mintha előtte nem lett volna jellemző, de amikor anya tele van energiával, akkor humorral és türelemmel vegyes türelmetlenséggel kezeli a reggeleket. Azonban most, hogy szétcincálta az influenza, kissé nehezebb véghezvinni teljesen hétköznapi dolgokat.

Szálka Sarolta

Szerencsére a fiú csak picit köhögött, így elég hamar magára talált, és fő vágya a játék volt folyamatosan egy hétig. Anya a szintén beteg mamával osztozott a játékmesteri feladatokon. Kezdett olyan hatású lenni a közeg, mint egy zsúfolt szanatórium, csak a hegyi levegő hiányzott.

Hétfőtől a kis utód szerencsére már élettel teli ovisok között zsong, odáig viszont el kell vinni. Ágyból kimászás, kakaó, kávé, játék. A pizsama lekönyörgése a következő programpont, majd jönnek a ruhadarabok, de mindegyik felvétele közben ki kell szaladni megmutatni mamának azt, ahogyan alakul a kollekció. Anya közben ötször leizzad. Nem is fürdik, minek? Aztán egy tükörbe nézés, némi smink, de kábé mindegy. Majd kissrác kabátfelvétele közben legújabb hobbiját mutatja be: anya arcába tolja a nyelvét és prüszköl, ami fantasztikus hatást vált ki számára – mindenki óbégat, és ez iszonyatosan vicces.

Kabát, csizma fel, még mond valamit mamának, odébb megy, anya utána, dől róla a víz Tizenöt perc múlva az oviban, anya meg kifekszik a kocsiban. Tavaszt ide, de gyorsan!

Címkék#Anyaművek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!