Púder Nélkül

2014.09.10. 15:10

Átváltoztattuk! Zseraldina, a trendi anyuka meglepte párját

Veszprém - A harmincöt éves pápai tanárnő, Mayer Zseraldina nyolc éve szerepelt a Napló Átváltoztatjuk rovatában. Azóta anyuka lett, és úgy érezte, újra szeretné felfrissíteni a stílusát és ruhatárát. Kapóra jött ehhez párja, Veilandics Tamás ötvenedik születésnapja. Zseraldina meglepetésnek szánta az átváltoztatást - a hatás nem maradt el.

Kutasi Zsófia

Zseraldina vagány, belevaló anyuka, aki olyan stílusra vágyott, amely illeszkedik a munkájához, a személyiségéhez, és a hétköznapokon is fenntartható. Mindezt az átalakítás elején a szakemberekkel közösen leegyeztették. A 2014-es trendnek megfelelően a középpontban a természetesség állt, a frizurában, a sminkben és a ruhában egyaránt.

Először divatos műkörmöket készített számára Kiss Viktória, amely klasszikus francia manikűr lett kis kövekkel díszítve.

 

A fodrász a barna, őszes lenövésű hajból variált vágási technikákkal egy vagány, rézvörös színű rövid frizurát varázsolt. A fény melírok ragyogóbbá és természetes hatásúvá tették a haját, amely tökéletesen illik Zseraldina fejformájához és stílusához. Az aszimmetrikus frizura trendi, amely reggel könnyen és gyorsan megformázható egyszerűen akár kézzel is. A fehér bőrhöz jól illik a vöröses árnyalat, de ma már nincsenek kőbe vésett szabályok - mondta Takács Ágnes fodrász.

A smink esetén fontos volt, hogy Zseraldina egy elegáns vacsorán is részt vett, így a smink egy univerzális, tartós make-up lett. A természetes árnyalatok kiemelték a modell arcának előnyös adottságait. Az ovális arcformával Zseraldina szerencsés, hiszen ez az a forma, melynek kialakítására minden smink esetén érdemes törekedni tudtuk meg Eszes Fanni sminkestől. A földszínek és a bronzos árnyalat ideálisnak bizonyult a natúr szájszínnel kiegészítve. A szemen a klasszikus tusvonal most kifejezetten divatos.

A ruha kiválasztásánál minden esetben figyelembe kell venni a sminket, a frizurát és az alkatot. Zseraldinának fordított háromszög alkata van, ami azt jelenti, hogy felül erősebb, míg alul vékonyabb. Ez egy méretbeli eltérést is jelenthet, ezért nem minden esetben könnyű ruhát találni. Azonban a megfelelő darabok párosításával könnyen kiemelhetőek az előnyös adottságok. Zseraldina esetében ez a lábakat és a dekoltázst jelenti.

A divatos bakancs farmer-shorttal, bőrkombinációval telitalálatnak bizonyult. Felülre fekete-fehér nyomatos póló, bőrdzseki és kiegészítők; fém nyaklánc és dizájnos napszemüveg kerültek. A szettet a NEW YORKER biztosította, további tíz ruhadarabbal, amelyeket Zseraldina ajándékként megkapott.

A korának megfelelő, ugyanakkor fiatalos, divatos, picit vagány, de nem túl kihívó öltözék kialakítására törekedtünk közösen mondta Sellei Gabriella stylist. A fekete-fehér összeállítás régóta divat, de most erőteljesen jelen van. A kombináció a fiatal tanárnő személyiségéhez tökéletesen passzolt, így már az elején magáénak érezte azt.

A Hangvillában egy ebéd várta Zseraldinát, majd az alkalmi ruhát az Evelin ruhaszalonban Dubics Zita segített kiválasztani, amely egy gyöngyszürke színű darab lett, a vállán és a derekánál gyöngy berakásokkal. A díszítések a felső részen az arcot ragyogóvá varázsolták. A helyszínek között a tanárnő kényelmesen utazott a Ring Autó Kft. autójával. Az est fénypontjaként a pár egy meghitt vacsorát költhetett el a Hotel Historia étteremben.

 

 

FELHÍVÁS! Várjuk olyan 18 év feletti nők és férfiak jelentkezését, akik szeretnék a stílusukat felfrissíteni, átalakítani vagy megváltoztatni. A jelentkezési határidő szeptember 17. Az első 5 jelentkező közül a legtöbb szavazatot elnyerőnek lesz lehetősége átváltozni . A jelentkezéseket e-mailben, egész alakos fotóval várjuk az alábbi címre: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!