Púder Nélkül

2010.12.01. 13:56

A hét pasija: Vastag Csaba - Meglepetésre készülnek Feróval

Vastag Csaba, az X-Faktor tehetségkutató egyik, még versenyben lévő énekese elárult nekünk magáról 5 dolgot. Mentora, Nagy Feró, pedig arról nyilatkozott, van-e valamilyen románc Csaba és Nyári Edit között.

PLT

Vastag Csaba elárulta nekünk, hogy:
● kedvenc étele a nokedli pörkölttel
● kabalája a kezén lévő meghajlított villakarkötő
● legkedvesebb könyve: az Egri csillagok
● legszívesebben fehéret hord
● kedvenc városa: Veszprém


Nagy Feró, az X-Faktor tehetségkutató műsorának mentora nem csak szakmailag, hanem barátilag is nagyon közeli kapcsolatot ápol az általa mentorált fiatal tehetségekkel. "Nagyon rosszul éltem meg Wolf Kati elvesztését. Nem is értem, hogy a közönség hogy tehetett olyat, hogy kiszavazta őt, mert szerintem ő volt a legjobb. Ennek ellenére természetesen tiszteletben kell tartani a közönséget, mert az igazi szakmai zsűrit bizony ők alkotják!" - mesél mentoráltja kieséséről a tabutv.hu videójában Nagy Feró, aki múlthét szombaton azt hitte, hogy a döntők döntőjét látja.

"A következő döntőre úgy készülök, hogy nagyon szigorú leszek a koreográfussal, és az egyetlen megmaradt művészemmel, Vastag Csabával is, akivel egyébként egy olyan nagy meglepetésre készülünk, amiről még a műsor producere sem tud." - adta hírül a mentor, aki az énekesének nem csak szakmai, hanem magánéletébe is gyakran bepillantást nyer.

Kedden több olyan hír is napvilágot látott, amely szerint az X-Faktor több versenyzője között is szerelem szövődött. Ilyen lamúrnak gondolják például az esetleges Vastag Csaba és Nyári Edit közt kialakult szoros viszonyt, azonban a fiú mentora cáfolja az értesülést. "Én úgy gondolom, hogy Edit és Csaba közt semmi sincs. A Csabi rendkívül romantikus pali, és nem az a típus, aki lekaszálja a lányokat..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Nagy Feró, aki nagyon szeretné, hogy mentoráltja ott legyen majd a döntők döntőjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!