Púder Nélkül

2015.01.07. 19:48

Újra együtt vagyunk

Ennek is eljött az ideje. Az első év nehézségei után felülkerekedik az emberen az „egyedül nem megy” szindróma. Anyámhoz költöztünk. Szigorúan átmenetileg.

Szálka Sarolta

Albérletre nem futotta, és az igazat megvallva már sajnáltam is rá. De nézzük, mit tesz a nagymamával való összeköltözés? Új utak keresésére sarkall, hisz három generáció élete egy lakásban sosem egyszerű. Előnyei és hátrányai is vannak. Például a fiamat ketten ugráljuk körbe, bár igyekszem a saját elveim szerint hatni rá, ami így nehezített pálya lett. Ugyanakkor a szabad reggeleken a hétkor kezdődő játék megoldott, mert anyám akkor friss – velem ellentétben. Eggyel több emberhez lehet szólni, jó alkalom arra, hogy megszabaduljunk egy csomó felesleges tárgytól, mert abból hirtelen sok lett, no és persze költséghatékony. Van módunk tanulni az alkalmazkodást, a toleranciát és a szelektív hallást. Mindez felért egy intenzív tanfolyammal. Boldog új évet minden kedves olvasónak!

Címkék#Anyaművek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!