Púder Nélkül

2013.08.05. 18:57

Katalin a Napló Szépe idén

A Napló szépe 2013. díjat a veszprémi Pőcz Katalin Kitti érdemelte ki, aki életében először indult szépségversenyen.

Tóth B. Zsuzsa

Katalin bevallása szerint nagyon izgult a verseny előtt, de családja buzdítása mellett az ő döntése is volt, hogy megméresse magát egy ilyen különleges helyen. Igaz, korábban már kapott ajánlatot fotózáshoz, de azt mondja, az mégiscsak más dolog. Katalin még tanul, hiszen csupán 18 éves. Az iskolában az idegenforgalommal és a vendéglátással ismerkedik ugyan, azonban más pályára készül. Szíve szerint inkább ügyvéd vagy rendőr lenne. Azt mondja, szépségét édesanyjától és nagymamájától örökölte.

Pőcz Katalin Kitti, a Napló Szépe 2013. díj birtokosa (Fotó: Penovác Károly)



Hobbija a kosárlabdázás, olvasás, legszívesebben azonban mégis a barátjával tölti szabad ideje minden percét. Szívesen nézi amellett a televízió On the spot című sorozatát, kedveli például az oknyomozó riportokat és érdekli a média világa is. Beszél angolul, és franciául ugyancsak tanult, most viszont inkább a német nyelvvel ismerkedik. A szépségversenyen a legértékesebb nyereménye sok más értékes ajándék mellett egy 120 ezer forint értékű utazási utalvány, amelynek segítségével legszívesebben Törökországba szeretne eljutni, hogy megismerhesse az ottani kultúrát, a keleti világot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!