Programok

2014.09.28. 21:06

Programok, rendezvények Veszprém megyében szeptember 29-től

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények szeptember 29-től. Böngésszen, és válogasson!

Munkatársainktól

OKTÓBER 11.

Rocktóberi találkozó

Veszprém – Ismét együtt turnézik a hazai rockzenei színtér három meghatározó együttese, a Lord, a Kárpátia és az Ossian. A koncertsorozat egyik állomása a veszprémi Aréna lesz, ahova negyed hattól várják a rajongókat. A programot a nemzeti rock vonalon egyre sikeresebb Határkő nyitja, majd hét órától az Ossian lép színpadra. A heavy metal irányzatának egyik legnépszerűbb hazai csapata e hét végén Budapesten, a Petőfi Csarnokban tartja éves nagykoncertjét, így Paksi Endréék kifejezetten jó formában érkeznek Veszprémbe. Fél kilenckor kezd a Kárpátia, amelynek aktuális programjában a régi slágerek mellett a nyár végén megjelent új album, a Bátraké a szerencse néhány dala is helyet kap, zárásként pedig a szombathelyi Lord, az ország egyik legpatinásabb hartd-rock formációja játszik.

OKTÓBER 10.

Könyvklub a könyvtárban

Veszprém - Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár "5 órai tea" címmel könyvklub foglalkozást tart 2014. október 10-én, pénteken 17 órától.  Az érdeklődők a mai magyar írókról beszélgethetnek egy csésze tea mellett, a klubra elhozhatják el a témához kapcsolódó legkedvesebb könyveiket is.

Nyílt nap pedagógusoknak

Tihany - A Tihanyi félsziget természet kincseinek megismerésére a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság október 10-án nyílt napot tart pedagógusok részére. A nap programjai közt szerepelnek: környezeti nevelés, természeti értékek, levendula, filmvetítés, interaktív kiállítás, rendhagyó tárlatvezetés, erdei iskola bemutatása, kézműves foglalkozás, természetismereti szakvezetés, kötetlen beszélgetés, ötletbörze, kézműves foglalkozás.

Tar Lajos gitárkoncertje

A Németországban élő, devecseri születésű Tar Lajos gitárművész és zenetanár "Minták a csend-függönyön" címmel tart gitárkoncertet Devecserben a Kastélykönyvtár olvasótermében október 10-én (péntek) 17 órakor. A műsorban többek között elhangzik: Bartók Béla: 6 népdal a Gyermekeknek című sorozatból, Mertz János Gáspár: Hazai virágok, Heitor Villa-Lobos: 5 Preludes, Leo Brouwer: Un Dia de Noviembre, Tar Lajos: Minták a csend-függönyön. - A jótékonysági koncert során a közönség adományokkal járulhat hozzá a világháborús emlékmű kivitelezési munkáinak fedezéséhez.

OKTÓBER 9.

Katolikus kulturális hetek

Veszprém – Dr. Márfi Gyula érsek tart előadást magyar költők istenes verseiből október 9-én, csütörtökön 17 órakor a Szaléziánumban, a Katolikus kulturális hetek nyitó rendezvényén.

OKTÓBER 8.

ZENE

X. Egyetemi Folklórhét. Berecz András Kossuth-díjas ének- és mesemondó estje, közreműködik Balogh Kálmán (cimbalom) 8-án 19 órakor, az egyetem E épületének kamarateremében.

OKTÓBER 7.

Bödőcs Tibor böllérbalettje

Tapolca – Közéleti viszonyok, falusi életképek. Röviden így jellemezhető a 2010-es Karinthy-gyűrű kitüntetettje, Bödőcs Tibor Böllérbalett című műsora, amit a humorista kedden este mutat be a Tamási Áron Művelődési Központban.

OKTÓBER 6.

Extrém és erotikus

Veszprém – Az orosz rockzenei színtér egyik legkülönlegesebb alakulata, a dalaiban a metal különböző irányzatait egyesítő Satarial érkezik hétfőn a Metro Sörözőbe. Az 1993 óta létező, s eddig hat nagylemezt kiadott zenekar azonban nemcsak zenéjével hódot, hanem az elő fellépéseit gyakran extrém vagy erotikus show-műsor is kiegészíti. A csapat jelenleg az augusztus végén megjelent Lunar Cross című albumát népszerűsíti Európában, ennek a turnénak lesz egyik állomása a veszprémi klub.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Aztán mivégre az egész teremtés? címmel Madách Imre halálának 150. évfordulója tiszteletére Praznovszky Mihály tart előadást 6-án 17 órai kezdettel az EKMK Március 15. úti Könyvtárában.

„Hol volt, hol nem volt ” Tanár-diák meseolvasó est, 6-án 18.30-kor az egyetem B konferenciateremében.

Filmklub: Walesa – A remény embere, 6-án 18 órától a VMK-ban.

Badacsonytomaj: Szentmise 6-án 18 órakor a Szent Imre Római Katolikus plébániatemplomban, majd azt követően 18.45 órakor közös imádság és mécses gyújtás a Történelmi Emlékparkban.

Pápa: Nemzeti gyásznap 6-án 18 órakor a Március 15. téren.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház, Nagyszínház: Chicago: 6-án 19 órakor Németh László bérlet.
Pannon Várszínház (Hangvilla): Toldi: 6-án 19 órakor, Arany bérlet.

Ajka: On the Road – Műhelykonferencia 6-án 10 órakor.

Pápa: Kabóca bábszínház: On the Road – Műhelykonferencia 7-én 10 órakor a Művelődési központban.

MOZI

Veszprém, Cinema City: HOLTODIGLAN: 14.30, 17.20, 20.10 órakor. DELFINES KALAND 2: 13.15, 15.30, 17.45 órakor. A VÉDELMEZŐ 2D: 17.00, 19.40 órakor. AZ ÚTVESZTŐ/ THE MAZE RUNNER: 16.00, 20.00 órakor. KAMUZSARUK: 13.45, 18.10, 20.20 órakor. AZ EMLÉKEK ŐRE: 15.00 órakor. CSINGILING ÉS A KALÓZTÜNDÉR 3D: 13.00 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: LAVINA: 14.00 és 16.00 órakor. DELFINES KALAND 2: 18 órakor. A VÉDELMEZŐ: 20 órakor.

OKTÓBER 5.

Kutyás vasárnap

Ajka - A gyepmesteri telep vasárnap délután kettőtől ötig az állatok világnapja alkalmából programokat szervez. Kutyasétáltatással, kutyás kvízekkel, kutyás bemutatókkal, zsákbamacskával, légvárral és arcfestéssel várják az állatbarátokat.

ZENE

Emlékezés a Zenei világnapra 5-én 19 órakor a Szt. Margit plébániatemplomban: László Szilvia (ének) és Rostetter Szilveszter (orgona).

Palinta koncert: Mazsolakirály 5-én 11 órakor a Déli Városkapu Parkban.

OKTÓBER 4.

Ragadozók rettegjenek

Balatonalmádi – Ragadozóhal-fogó versenyt rendez a helyi sporthorgász egyesület október 4-én, szombaton. Gyülekezés és nevezés 14-től 14.30 óráig a horgásztanyán, a sorsolást követően 15-től 20 óráig tart a verseny. Este 9-kor eredményhirdetés, utána közös vacsora. A versenyről információt személyesen és telefonon a horgásztanyán adnak.

Emlékezés napja Devecserben

A négy évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófára emlékezik Devecser lakossága október 4-én. Ezt megelőző napon a tankerület iskolái mérik össze futballtudásukat. "Múltunk talaján élünk" címmel nyílik kiállítás több mint 25 helybeli kézműves, képzőművész alkotásából a Kastélykönyvtárban. Másnap a rendezvények sora fotókiállítással kezdődik, a pályázatra beérkező művekből. Dr. Kovács Zoltán területi országgyűlési képviselő és dr. Konrát Károly államtitkár részvételével adják át és helyezik ünnepélyesen üzembe a közterületi kamerarendszert. Az Ifjúsági Fúvószenekar koncertet ad a szárnyas kápolnánál, s ugyanitt vehetik át az egyházak képviselői a Bakony Zrt. által készített kápolnabútorokat. Majd innen indul a hagyományos fáklyás felvonulás a Rotary-házhoz, ahol beszédet mond Toldi Tamás polgármester és dr. Kovács Zoltán államtitkár. Az Emlékezés napja Janicsák Veca és Varga Miklós műsorával ér véget.

Szombaton túráznak

Ajka - Teljesítménytúrát szervez az Ajka Város és Környéke Természetbarát Szövetség október 4-én. A Zöld Túra 10/25 elnevezésű program rajta 7 óra és 10.30 között lesz a MÁV állomásnál lévő Smaragd büfében – tájékoztatta lapunkat Dürgő Ágnes, a szövetség elnöke.

Gyógynövények

Balatonalmádi - Az egészség jegyében Takács Ferenc gyógynövényszakértővel ingyenes gyógynövénytúrákat szervez az Egészségfejlesztési Iroda októberben a Pannónia Kulturális Központ elől reggel 9 órás indulással, előzetes jelentkezéssel. 4-én Szentbékkállára, 11-én Monoszlóra, Zánkára, 18-án Bakonybélbe, 25-én Zircre és környékükre.

Nemzetiségi fesztivál

Márkó – A Német Nemzetiségi Önkormányzat Márkó tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Német nemzetiségi fesztivált október 4-én, szombaton délután négy órától az „új óvodában”. Műsort adnak az óvodások, a nemzetiségi énekkar, a bakonynánai harmonikaduó, a bándi nemzetiségi dalkör, a márkói kamara TehátRum, valamint a véméndi nemzetiségi tánccsoport.

Állatok Világnapja

Hévíz - A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság könnyű őszi túrát szervez Hévízre. A túra célja a Hévízi-tó Természetvédelmi Terület és a környező védett területek élővilágának megfigyelése. A túrát a terület természetvédelmi őre vezeti. Az ingyenes túra hossza öt kilométer, időtartama pedig kettő óra lesz. A túra a gyógyfürdő főbejáratától indul október 4-én 10 órakor.

ZENE

Ismét aktív a Groovehouse - Három évnyi kihagyás után, új dallal tér vissza a könnyűzenei színtérre a kétezres évek elejének egyik közkedvelt dance-formációja, a Groovehouse. Judy és Zsolti továbbra is ragaszkodik a jól bevált formulához, vagyis a Seholországban is marad a jól táncolható ritmus, könnyed dallam és populáris hangzásvilág. A páros utolsó videoklipje 2012-ben jelent meg, ezt követi még idén az újabb szerzemény. Közben az élő fellépésekról sem feledkeznek meg, szombaton este a veszprémi Cash Box-ban, a klub új parti-sorozatának, a Retro Superstars-nak első sztárcsapataként láthatjuk őket. A kilenc órakor kezdődő program házigazdája D.J. Pinyó lesz.

Ünnepi hangverseny 4-én 19 órakor a Bazilikában.

Hobby együttes 4-én 14 órától a Malomtó Nagyszínpadán.

Szombaton a veszprémi Expresszóban a szaxofonos Muck Ferenc zenekara, a The Bluesberry Band játszik, a koncerten vendégként Tátrai Tibor lép fel. Zárásként Spanish Wax buli is lesz a klubban.

Ábrahámhegyen szombaton tartják a szüreti programsorozat legfontosabb rendezvényét, a 2014-es Murcifesztivált. Az egész napos szórakoztató kínálatban különféle zenei műfajok kapnak helyet. A fesztivál sztárvendége Nótár Mary lesz, aki este tíz órakor lép színpadra.

Veszprémben, az Ikonban szombaton este az egykori playmate, Kustánczi Lia pörgeti a lemezeket. Az este tíz órakor kezdődő elektronikus zenei parti fel- és levezetője Sh4arky lesz.

 

OKTÓBER 3.

Diákok kiállítása

Ajka - A Magyarpolányi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 15 éves fennállása alkalmából kiállítást tart a művelődési központban. A tárlatot október 3-án 17 órakor Bene Kinga művésztanár nyitja meg, közreműködnek az ajkai zeneiskola növendékei.

Petrusz Tibor könyvbemutatója

Veszprém – Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékéért Alapítvány, a Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet és a Történelmi Vitézi Rend Petrusz Tibor egykori politikai elítélt, nyugalmazott honvéd ezredes az 1945–56 Közötti Magyar Politikai Elítéltek Közössége alapító társelnöke, a Szabadságharcosokért Közalapítvány Kuratóriumának tagja Rákosi börtönében című önéletrajzi kötetének előadással egybekötött veszprémi bemutatóját október 3-án, pénteken 15.00 órakor rendezi meg a megyeszékhelyen, a Mártírok útja 11. szám alatt, a földszinti 56-os emlékszoba helyiségében.

A Bakony biodiverzitása

Zirc - A Magyar Természettudományi Múzeum Bakonyi Természettudományi Múzeuma és a múzeum baráti köre szervezésében A Bakony biodiverzitása címmel nyílik időszaki tárlat október 3-án, pénteken 17 órakor a Bakonyi Természettudományi Múzeumban. A kiállítást Petróczi Imre, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szakmai igazgatóhelyettese nyitja meg.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Veronika Williams Az édesanyák imái című előadása ma 10 órakor a Szaléziánumban, 16 órától pedig a Szent Mihály Bazilikában.

Petrusz Tibor Rákosi börtönében című önéletrajzi kötetének előadással egybekötött bemutatója 3-án 15 órakor a Mártírok útja 11. szám alatt.

Sub Bass Monster, Deniz koncertje ma 20 órakor a Hangvillában.

Alsóörs: Az egészséges táplálkozásról Kálmánfiné Arató Zsuzsanna diplomás szaktanácsadó előadása ma 17 órakor a Művelődési Házban.

Balatonakali: Idősek Napja 3-án a Művelődési Házban.

Pápa: Őszi Dionüszia rendezvény 2–5-én. Az Őszi Dionüszia Fesztivál hivatalos megnyitója ma 19 órakor a JMSZK színháztermében.
Ézsiás István szobrászművész Ézsiás, a tanítvány című kiállítása ma 17–21 óráig a JMSZK emeleti előterében.
Az én Bakonyom címmel Heitler László festőművész kiállításának megnyitója ma 18 órakor a Pedagógus Művelődési Házban.
Zirc: A Bakony biodiverzitása című időszaki tárlat megnyitója ma 17 órakor a Bakonyi Természettudományi Múzeum SarokGalériájában.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház, Nagyszínház: Chicago: 3-án 19 órakor Petőfi bemutató bérlet.

MOZI

Veszprém, Cinema City: HOLTODIGLAN: 14.30, 17.20, 20.10, 22.15 órakor. DELFINES KALAND 2: 13.15, 15.30, 17.45 órakor. A VÉDELMEZŐ 2D: 17.00, 19.40, 22.20 órakor. AZ ÚTVESZTŐ/ THE MAZE RUNNER: 16.00, 20.00 órakor. KAMUZSARUK: 13.45, 18.10, 20.20, 22.30 órakor. AZ EMLÉKEK ŐRE: 15.00 órakor. CSINGILING ÉS A KALÓZTÜNDÉR 3D: 13.00 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: LAVINA: 14 és 16 órakor. DELFINES KALAND 2: 18 órakor. A VÉDELMEZŐ: 20 órakor.

ZENE

Veszprém: Sub Bass Monster, Deniz koncertje 3-án 20 órakor az Expresszóban.

Tapolca: Pisztrángfesztivál 3–5-én. Happy Dixieland Band 3-án 19.30 órakor a „Szivárványos Pisztráng” Színpadon. Swinging Amy – Szűcs Gabi és Zenekara 4-én 20.30 órakor, MOJO Workings–Special Guest: The Blues 18 órakor a „Szivárványos Pisztráng” Színpadon.

 

OKTÓBER 2.

Koncert a Bánkiban

Ajka - A Zene világnapja alkalmából helyi kórusok adnak koncertet az Ajkai Szakképző Iskola Bánki tagintézményének aulájában október 2-án 16.30-kor. Fellép a Bánki kamarakórusa, a Szent István Király Római Katolikus Általános Iskola diákjai és tanárai, Németh Noémi, a Bródy Imre Gimnázium kórusa, a Zeneiskola diákjai és tanárai, a Borsos Miklós Általános Iskola kis- és nagykórusa, a Borostyán Bányász Férfikar, a Jubilate Női Kar, a Forrás Női Kar, a Padragi Bányász Férfikórus és Ajkai Pedagógus Női Kar.

RENDEZVÉNY

Veszprém: EFI-program: Testsúlycsökkentés-energiaegyensúly címmel interaktív program indul 2-án 17 órakor a kórházban.

Balatonalmádi: EFI-program: Tartáskorrekció 2-án 16.30-kor a Vörösberényi Művelődési Házban. Vízigimnasztika 2-án 17 órakor a Ramada Hotelben.

Pápa: Őszi Dionüszia rendezvény 2–5-én. Kocsmaszínház: Női sorsok 2-án 19 órakor az Esti Kornél Kávéházban. Filmes kvíz 20 órakor az Esti Kornél Kávéházban

MOZI

Veszprém, Cinema City: HOLTODIGLAN (Premier!): 14.30, 17.20, 20.10 órakor. DELFINES KALAND 2: 13.15, 15.30, 17.45 órakor. A VÉDELMEZŐ 2D: 17.00, 19.40 órakor. AZ ÚTVESZTŐ/ THE MAZE RUNNER: 16.00, 20.00 órakor. KAMUZSARUK: 13.45, 18.10, 20.20 órakor. AZ EMLÉKEK ŐRE: 15.00 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: LAVINA: 14.00 és 16.00 órakor. DELFINES KALAND 2: 18 órakor. A VÉDELMEZŐ: 20 órakor.

 

OKTÓBER 1.

Az időseket ünneplik

Ajka - Az Idősek világnapja alkalmából szervezett ünnepséget október 1-jén délután három órakor tartják a művelődési központ színháztermében.

RENDEZVÉNY

Veszprém: A veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat A szolidarítás 10 éve című kiállításának megnyitója ma 17 órakor a Hangvilla második emeletén.

Balatonalmádi: EFI-program: Kriston intim torna ma 17-től 20 óráig a Pannóniában.

Balatonkenese: EFI-program: Tartáskorrekció ma 17 órakor a Közművelődési intézményben.

MOZI

Veszprém, Cinema City: DELFINES KALAND 2: 13.00, 15.10, 17.20 órakor. A VÉDELMEZŐ 2D: 14.20, 17.00, 19.40 órakor. AZ ÚTVESZTŐ/ THE MAZE RUNNER: 13.45, 17.45, 20.00 órakor. KAMUZSARUK: 16.00, 18.10, 20.20 órakor. AZ EMLÉKEK ŐRE: 15.45 órakor. A FELÁLDOZHATÓK 3.: 19.30 órakor. TINI 12.00 órakor. A GALAXIS ŐRZŐI 3D: 13.15 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: BOGYÓ ÉS BABÓCA 3.: 16.30-kor. AZ ÚTVESZTŐ: 19 órakor. FEHÉR ISTEN: 21 órakor.

SZEPTEMBER 30.

RENDEZVÉNY

Veszprém: KRESZ-feszt, közlekedésbiztonsági program ma 9–11 óra között a Cholnoky általános iskola udvarában.

Lépj közelebb! címmel esélyegyenlőségi roadshow ma 9-től 13.30-ig a Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének székhelyén (Batsányi u. 5.).

Szalma az építészetben című előadás ma 17.30-kor a Cholnoky könyvtárban.

A Zenei Világnapi koncert ma 17 órakor a Hangvillában.

Megemlékezés a Pannon Egyetemen az I. világháború kitörésének 100. évfordulóján ma az E épület kamaraterem. 18 órától három előadás a témában: Dr. Garaczi Imre, egyetemi docens Az első világháború geopolitikai következményei című előadása, Sashalmi István, helytörténeti kutató Veszprémiek az I. világháború poklában című előadása és Dr. Kovács Gábor, egyetemi adjunktus A világháború Gárdonyi prózaművészetében című előadása. 19 órától irodalmi műsor: Háborús versek, novellák, jelenetek.

Veszprémiek az I. világháborúban, az I. világháború Veszprémben című kiállítás megnyitója ma 16.30-kor a Laczkó Dezső Múzeumban.

Ajka: KRESZ-feszt, közlekedésbiztonsági program 10–14 óra között a Fekete István –Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

Balatonalmádi: EFI-program: Tartáskorrekció ma 16.30-kor a Vörösberényi Művelődési Házban.

Balatonfüred: KRESZ-feszt, közlekedésbiztonsági program ma 9.30–11 óra között a Szabadidő és Konferencia Központban.

Praznovszky Mihály–Somos Zsuzsa: Mesés Füred című könyvének bemutatója 30-án 17 órakor a Városi Könyvtár emeleti olvasótermében.

Litér: EFI-program: Kriston intim torna 30-án 17.00 órátó a Művelődési házban.

Pápa: KRESZ-feszt, közlekedésbiztonsági program 30-án 10–12 óra között a Városi Sportcsarnokban.

Zrínyi Miklós élete és kora címmel emlékkiállítás megnyitó ma 17 órakor a Jókai Mór Városi Könyvtárban.

Tapolca: KRESZ-feszt, közlekedésbiztonsági program 30-án 10–12 óra között a Honvéd Sporttelepen (rossz idő esetén Batsányi J. Általános Iskolában.)

Várpalota: KRESZ-feszt, közlekedésbiztonsági program ma 10–14 óra között a Bán A. Általános Iskolában.

MOZI

Veszprém, Cinema City: DELFINES KALAND 2: 13.00, 15.10, 17.20 órakor. A VÉDELMEZŐ 2D: 14.20, 17.00, 19.40 órakor. AZ ÚTVESZTŐ/ THE MAZE RUNNER: 13.45, 17.45, 20.00 órakor. KAMUZSARUK: 16.00, 18.10, 20.20 órakor. AZ EMLÉKEK ŐRE: 15.45 órakor. A FELÁLDOZHATÓK 3.: 19.30 órakor. TINI 12.00 órakor. A GALAXIS ŐRZŐI 3D: 13.15 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: BOGYÓ ÉS BABÓCA 3.: 16.30-kor. AZ ÚTVESZTŐ: 21 órakor.

 

SZEPTEMBER 29.

Múzeumok őszi fesztiválja

Veszprém – A Múzeumok őszi fesztiválja szeptember 29-étől november 9-éig tart, melyre idén is különleges programokkal készülnek a múzeumok országszerte.

A kilencedik rendezvénysorozaton 168 múzeum 1773 eseménnyel várja a látogatókat. A megyéből több intézmény csatlakozott a kezdeményezéshez. A Laczkó Dezső Múzeum többek között régészeti konferenciát, múzeumpedagógiai foglalkozást, előadást és könyvbemutatót tart. A Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény is több programot – időszaki kiállítást és előadásokat – szervez az Érseki Palotában. A tihanyi Levendula Ház Látogatóközpont természetismereti szakvezetést, gasztronómiai és kézműves programokat tart az érdeklődőknek. Várpalotán a Trianon Múzeum teadélutánt és középiskolásoknak versenyt szervez. Zircről a Bakonyi Természettudományi Múzeum is csatlakozott a fesztiválhoz tárlatvezetéssel, időszaki kiállítással és rajzversennyel. Zircen a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóházban előadás-sorozatot és filmvetítést tartanak.

RENDEZVÉNY

Veszprém: 15 éve a bakonyi dinoszauruszok nyomában: a legújabb kutatási eredmények címmel Ősi Attila előadása 29-én 16.30-kor a Laczkó Dezső Múzeumban.

VMK Filmklub: Frances Ha 29-én 18 órakor a VMK-ban.

Balatonalmádi: EFI-program: Hydrobik 29-én 18 órakor a Ramada Hotelben és Galako sport 29-én 19 órakor a Vörösberényi Általános Iskolában.

Balatonfüzfő: Tartáskorrekció ma 17 órakor a Közösségi Házban.

Pápa: Pápai családi fotóalbumok sorozatának II. rendezvénye: Lux Ibolya közel 100 évre visszanyúló fotóalbuma kerül bemutatása 29-én 17 órakor a Városi könyvtárban.

MOZI

Veszprém, Cinema City: DELFINES KALAND 2: 13.00, 15.10, 17.20 órakor. A VÉDELMEZŐ 2D: 14.20, 17.00, 19.40 órakor. AZ ÚTVESZTŐ/ THE MAZE RUNNER: 13.45, 17.45, 20.00 órakor. KAMUZSARUK: 16.00, 18.10, 20.20 órakor. AZ EMLÉKEK ŐRE: 15.45 órakor. A FELÁLDOZHATÓK 3.: 19.30 órakor. TINI 12.00 órakor. A GALAXIS ŐRZŐI 3D: 13.15 órakor.

Tapolca, Városi mozi: BOGYÓ ÉS BABÓCA 3.: 16.30-kor. AZ ÚTVESZTŐ: 19 órakor. FEHÉR ISTEN: 21 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!