Programok

2013.03.17. 21:27

Programok, rendezvények Veszprém megyében március 18-tól

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények március 18-tól. Böngésszen, és válogasson!

veol.hu

Április 27.

Gőzössel a Bakonyban

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség a MÁV Nosztalgia Kft-vel együttműködésben ismét gőzvontatású nosztalgiavonattal ünnepli meg a 2011-ben végleges műemléki státuszt elnyert Cuha-völgyi Bakonyvasút idei ünnepnapját. Az eseményre április 27-én kerül sor, e napon gőzmozdony közlekedik Veszprém-Győr és Győr-Veszprém között Zirc, Porva-Csesznek, Vinye, Bakonyszentlászló megállásokkal. Győrött mozdonyfordítás lesz! A szerelvény Bakonyszentlászlón mindkét irányban vizet vételez a tűzoltóság segítségével. A központi ünnepséget a zirci vasútállomáson, egy erre az alkalomra készülő ideiglenes kiállítással, a gőzös visszaérkezésekor, 15 órakor tartják.

Április 20.

Újra szőlőről, klímáról

Kőszeg - Április 20-án az idén is megrendezik a Szőlő és Klíma Konferenciát a Szőlő Jövésnek Könyve ünnepségsorozathoz kapcsolódva. A tervekhez képest késéssel,  de az idén immár ötödször rendezik meg  a Szőlő és Klíma Konferenciat Kőszegen. Időpontja  április 20-a lesz.A Magyar Meteorológiai Társaság Szombathelyi Csoportja és Kőszeg önkormányzata számos más szervezettel működik együtt azért, hogy a Kőszegen Szent György-naphoz kötődő Szőlő Jövésnek Könyve kapcsán szervezett ünnepségek keretében szakemberek előadják azokat az időjárási és éghajlati hatásokról szóló kutatási eredményeiket, amelyeket a szőlőtermesztők hasznosíthatnak.A konferencián szó lesz a szőlőtermesztés éghajlati feltételeiről, időjárási kockázatairól, a szőlő kártevőiről, a bor tárolásáról, a pinceklímáról, a szőlőtermesztés múltjáról itthon és külföldön, s érdekességként lehet majd betekinteni éghajlati rekonstrukcióba szőlő- és boradatok alapján.

Április 13.

Ismét megyei utazási kiállítás

Veszprém - A megyei önkormányzat április 13-14-én tartja a hagyományos megyei utazás kiállítást. Az idén már 16. alkalommal megrendezésre kerülő turisztikai bemutató helyszíne ismét a Lovassy László Gimnázium tornacsarnoka lesz. A kiállításra és a kísérőprogramokra a belépés díjtalan.

Április 6.

Örkény-emlékművet avatnak Remeteszőlősön

Örkény-emlékművet avatnak Remeteszőlősön április 6-án. Az emlékművet az író Ballada a költészet hatalmáról című novellája ihlette, ami egy költő verse által megérintett  telefonfülke kalandjairól szól, amely végül a mai Remeteszőlős területén  nyer nyugalmat.

A Ballada a költészet hatalmáról nevet viselő telefonfülkében korabeli készülék segítségével a népszerű magyar író egyperceseit felvételről hallgathatják,  Hegedűs D. Géza, Mácsai Pál, Gados Béla, Gábos Katalin és Oberfrank Pál tolmácsolásában.

A telefonfülkét az  Örkény Istvánra emlékező országos centenáriumi eseménysorozat zárásaként avatják fel, elhelyezésének ötlete Oberfrank Páltól, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatójától származik. A kezdeményezés mellé állt  Szathmáry Gergely, Remeteszőlős polgármestere és a település képviselő-testülete, így  a Remete-szurdoknál elhelyezkedő különleges telefonfülkét az  érdeklődők  szabadon látogathatják.

Március 30.

Húsvéti kutyás napok

Alsóörs - Március 30-án és 31-én tartják meg a I. Alsóörsi kutyás napokat és a húsvéti balatoni súlyhúzó kupa versenyszámait a 71. számú főút mentén található Alsóörsi Kutyaiskola területén. Az első napon bemutatkoznak a kutyaiskolák, majd ügyességi versenyeket tartanak. Később felmérik az engedelmességet és kutyák húznak kötelet, szánkót, végül a gazdájukkal együtt teszik próbára az ügyességüket. Március 31-én szervezik meg a verseny öt szakaszát és 18 órakor hirdetik ki az eredményeket, adják át a díjakat.

Kertészek borai

A Kertészek és Kertbarátok Veszprém Megyei Egyesülete március 30-án tartja a kiskert-tulajdonosok megyei borversenyét Tapolcán, melyre március 27-ig várják a mintákat mezőgazdasági boltban.

Március 27.

Maszkos gálaestitt a világnapon

A Maszk Országos Színészegyesület és a Veszprémi Petőfi Színház jótékonysági gálaestet rendez a színházi világnap alkalmából március 27-én a veszprémi teátrumban.  A Maszk Országos Színészegyesület tizenötödik alkalommal rendez gálát, vidéken másodszor. Az est bevételét az Ódry Árpád Színészotthon idős művészei javára ajánlják fel. A műsorban fellépnek a Maszk Országos Színészegyesület vezetőségének tagjai - Hegedűs D. Géza, Fehér Anna, Kulka János, Felföldi Anikó, Tordy Géza -, Oberfrank Pál, a Veszprém Petőfi Színház igazgatója, Eperjes Károly  művészeti tanácsadó, a veszprémi társulat részleteket ad elő a Csókos asszony, a Marica grófnő, az Anna Karenina és az Oliver! című előadásokból. A sok meglepetést tartogató gálán  felolvassák a színházi világnapi üzenetet, átadják a Gobbi Hilda-, a Kállai Ferenc, a Soós Imre-, a Vámos László-, valamint az Amfiteátrum-díjakat. A jelölteket minden évben a színházak vezetősége terjeszti fel, a döntést az egyesület elnöksége hozza meg.

MÁRCIUS 26.

Metszési és technológiai bemutató

Badacsony - A Pannon Egyetem Agrártudományi Centrum Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete a Pannon Egyetem Georgikon Kar kertészeti tanszéke és a Balatoni Borrégió hegyközségi tanácsainak közreműködésével metszési és technológiai bemutatót tart március 26-án 10 órától a kutatóintézetben. Az elméleti alapvetés keretében dr. Májer János az intézet igazgatója az előző évjárat sajátosságait jellemzi, dr. Lucskai Attila, a Vidékfejlesztési Minisztérium szakreferense az integrált és ökológiai gazdálkodás szabályozásának várható változásairól, dr. Varga Péter tudományos munkatárs a környezetkímélő gazdálkodás jelenlegi elvárásairól, Farkas Jenő kutató vegyészmérnök a levéltrágyákról szól. A gyakorlati bemutatón a hordógőzölést, a fertőtlenítést, a metszést, a támrendszer felépítését láthatják. A szükséges gépek közül a ültetvényekre méretezett traktor, a mulcsozó gép és a permetezés eszközei szerepelnek. Végül borkóstolót tartanak az intézet fajtáiból.

Ki volt Jézus Krisztus?

Veszprém - Jézus Krisztus életét, tevékenységét, szenvedéseit, halálát és feltámadását idézik fel március 26-án 18.30-tól a Jehova Tanúi az Aulich  utcai termükben. Isten fiának halálának napján azt vizsgálják, hogy mit jelent a ma emberének az ő áldozata.

MÁRCIUS  25.

Veszprém:
Alma mater napok: a Táncsics szakközépiskola előadása hétfőn 9 órakor a VMK-ban. 

Vastaps 17 órakor a Latinovits-Bujtor Játékszínben. Vendég: Cserhalmi György. 

Filmklub: Az utolsó hegycsúcs 18 órakor a VMK-ban. 

Alsóörs: Ne érints engem - Mária Magdolna találkozása a feltámadt Jézussal, dr. Heidl György előadása 17 órakor a művelődési házban. 

Balatonkenese: Könyvtári estek: A Balaton vízgazdálkodásának aktuális kérdései - vendég dr. Csonki István 17 órakor könyvtárban. 

Szentkirályszabadja: Simon M. Veronika festőművész kiállításának megnyitója 17.30 órakor a Nemzedékek Házában. 

Várpalota: Magzatgyermekek napja, Csomóné Lindmayer Katalin előadása 17 órakor a városi könyvtárban.  

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház: SingSingSing3: 15 órakor Marton László bérlet, 19 órakor bérletszünet.  

MOZI

Veszprém: Cinema City: CROODÉK 3D (premier): 16.30, 18.30, 20.30 órakor. CROODÉK (premier): 14.30 órakor. DŐL A MONÉ: 13.30, 20.15 órakor. ÓZ, A HATALMAS 3D: 15.00, 17.30, 20.00 órakor. AZ A BIZONYOS ELSŐ ÉV: 15.30 órakor. SZEMÉLYISÉGTOLVAJ: 18.00 órakor. EGYESÜLT ÁLLATOK: 14.00, 16.00 órakor. DIE HARD  DRÁGÁBB, MINT AZ ÉLETED: 17.45, 19.45 órakor. 

Tapolca: Városi mozi: ÓZ, A HATALMAS: 16.00 órakor. KÉPSZAKADÁS: 18.00 órakor. TANGO LIBRE - SZABAD TÁNC: 20.00 órakor.

 

MÁRCIUS 24.

Áldozatokra emlékeznek

Olaszfalu - A római katolikus templomban 10.30-kor kezdődik a szentmise. Ezt követően a templomkertben Talabér Márta országgyűlési képviselő mond beszédet.

Áldozatikra emlékeznek

Olaszfalu - Az 1945. március 23-án kivégzett fiatalok, valamint az I.és II. világháborúban elhunytak tiszteletére ünnepi megemlékezést tartanak.

Csopaki Boros Toros napok

MÁRCIUS 23.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Natura nap szombaton 7.30–18 óráig a VMK-ban. Tavaszváró játszóház szombaton 9–11 óráig a Cholnoky iskolában. Gönci András textilművész kiállításának megnyitója szombaton 12 órakor a Mestermű Galériában. Kukkantó szombaton 14–17 óráig a Szaléziánumban. Rügyfakasztó délután szombaton 15 órakor a dózsavárosi könyvtárban.A Veszprémi Ifjúsági Fúvós-zenekar XXII. tavaszköszöntő hangversenye 24-én 17 órakor a VMK-ban.Nagyböjti lelkigyakorlat 24–25–26-án 19 órakor a Szent Mihály-bazilikában.

Veszprém-Gyulafirátót: The Company Live Band-koncert szombaton 20 órakor a művelődési házban.Ajka: Grog-koncert szombaton 20 órakor Kaszinóban.

Csopak: Csopaki Boros Toros napok

Aszófő: Az Óbudai Kamarakórus koncertje szombaton 17 órakor a templomban.Balatonalmádi: Cimboraklub szombaton 15 órakor a Pannóniában.

Lovas: Az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület kiállítása szombaton 16 órakor, 17 órakor Wolford Alexandra ária- és dalestje a Faluházban.

Pápa: Családi hétvége szombaton 15 órakor a JMSZK-ban.
Black Comedy 24-én 18 órakor a JMSZK-ban.

Tapolca: XVIII. Egészség- és aerobiknap szombaton 9–17 óráig a rendezvénycsarnokban.

SZÍNHÁZ 

Veszprém: Petőfi Színház: Marica grófnő szombaton 19 órakor, Zenés tavasz bérlet. 
Pannon Várszínház: Játék a kastélyban szombaton 18 órakor.
Ghymes-koncert 24-én 18 órakor. 
Kabóca Bábszínház: Hófehérke 24-én 11 órakor.

MOZI 

Veszprém: Cinema City: CROODÉK 3D (premier): 16.30, 18.30, 20.30, 22.30 órakor. szo–v: 12.30 órakor is. CROODÉK (premier): 14.30 órakor. szo–v: 10.30 órakor is. DŐL A MONÉ: 13.30, 20.15, 22.15 órakor. ÓZ, A HATALMAS 3D: 15.00, 17.30, 20.00, 22.30 órakor. szo–v: 10.00, 12.30 órakor is. AZ A BIZONYOS ELSŐ ÉV: 15.30 órakor. SZEMÉLYISÉGTOLVAJ: 18.00, 21.45 órakor. EGYESÜLT ÁLLATOK: 14.00, 16.00 órakor. szo–v: 10.00, 12.00 órakor is. DIE HARD DRÁGÁBB, MINT AZ ÉLETED: 17.45, 19.45 órakor. PI ÉLETE 3D: szo–v: 11.00 óra.

Tapolca:
Városi mozi: ÓZ, A HATALMAS: 16.00 órakor. KÉPSZAKADÁS: 18.00 órakor. TANGO LIBRE SZABAD TÁNC: 20.00 órakor.

Egész nap az egészségé

A tapolcai rendezvénycsarnokban szombaton újra Egészségnapot tartanak délelőtt kilenctől 17 óráig. Délelőtt babaruha és gyermekholmi börze lesz, véradásra várnak mindenkit, illetve akadálypálya, játszósarok, lufibohóc, arcfestő, hastáncos keresi a gyerekek kedvét. Délután többek közt zumba, Pro-Fit bemutató, ultrahangos zsírbontás, hőtérképes állapotfelmérés, jóga, spinning, természetgyógyász, gerinciskola, paleolit tanácsadás, szauna, bio étel és ital kínálat, lakossági szűrések sora lesz. Szentgyörgyi Rómeó zsírégető kardio aerobicra invitálja a közönséget 16 órától, előtte közönségtalálkozót és életmód tanácsadást tart.

Kitakarítják a Somló-hegyet

Tavaszi nagytakarításra várnak mindenkit a Somló-hegyen 23-án a szőlősi, a dobai és a vásárhelyi oldalon. Minden felyszerelést biztosítanak a szervezők, csak a szorgalomra és kitartásra lesz szükség.

Red Rockets debütáló koncert 

Szombathely - A nemrég alakult Red Rockets zenekar készül debütáló koncertjére 2013. március 22-én 20 órától kezdődően a Newgat Caféban. A banda tagjai korábban is foglalkoztak zenéléssel, sőt közös alakulatokban is játszottak. Aki szereti a 90-es évek piszkos rock and roll műfaját, annak ott a helye.

Kistermelők borversenye

Üstökösészlelők találkozója

Üstökösészlelők találkozója

A bakonybéli Pannon Csillagda lesz a házigazdája az Üstökösészlelők Találkozójának, amelyet március 23-án tartanak. A hivatásos, és amatőr csillagászok részvételével zajló konferencia apropója, hogy idén két fényes üstökös is feltűnik az égbolton. Az első, a PANSTARRS-üstökös már jelenleg is látható a kora esti égen, míg a második, az ISON-üstökös ősszel-télen lesz megfigyelhető. Ez utóbbi olyan fényes csóvával rendelkezik majd, mely az égbolt nagy részén ível át, és különleges élmény lesz az észlelése, akár szabad szemmel, távcső nélkül is.

Csatlakoznak a Föld órájához

Március 23-án a Nagyvázsony is csatlakozik a Föld órája akcióhoz, 20.30-tól 21.30-ig a világ sok más településéhez hasonlóan lekapcsolják a falu egy részének közvilágítását és a Kinizsi vár díszvilágítását. A csatlakozással szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy mindennapi életünket átszövi a túlzott és fölösleges energiahasználat. A program ideje alatt fáklyás sétát szerveznek a várban, illetve a vári evangélikus templom gyertyafényénél Németh Szabolcs lelkész mesél a templom történetéről. A programon résztvevőket egy pohár forró teával látják vendégül.


Húsvéti kézműves játszóházba várja a nyolc évnél idősebb gyerekeket és szüleiket március 22-én a Szindbád Nonprofit Kft. A felsővárosi kvártélyházban 14 órakor kezdődő hagyományőrző programon tulipános dísz készítésével és a népi tojásfestés rejtelmeivel is megismerkednek az érdeklődők, akik a kézműves délután zárásaként kiszebáb-égetésen, zöldágjáráson és tojásgurításon is részt vehetnek.

Müller Péter gondolatai

Müller Péter Az élet művészete című előadása március 20-án, szerdán este hat órakor lesz a veszprémi VMK színháztermében. Müller Péter az egyik legnépszerűbb magyar író, számos sikerkönyv és felejthetetlen színpadi mű szerzője. Előadásain nemcsak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, hanem sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Beszél az emberi sorsról, a jövőről, a várakozás művészetéről, a gondviselés segítő erejéről, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.

 

Március 21.

Keresztúton

A tótvázsonyi általános iskola aulájában március 21-én, csütörtökön 17.30-kor Keresztúton címmel Nagy Katalin grafikus műveiből nyílik kiállítás. A megnyitó után Közelebb a hithez címmel, a hit éve keretében tartanak beszélgetést, melyet Pintér Tamás Pius atya vezet.

Állásbörze Balatonfüreden

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja évek óta Balatonfüreden rendezi meg az év első megyei állásbörzéjét. A hagyományos esemény március 21-én 9 órakor kezdődik a közösségi házban. A rendezvény célja, hogy találkozási lehetőséget biztosítson a munkát keresők és a munkaerőt felvenni kívánó munkáltatók részére, illetve elősegítse a munkaügyi szervezet szolgáltatásainak megismerését.

RENDEZVÉNY
Veszprém: Húszéves a Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, kiállításmegnyitó csütörtökön  9 órakor a VMK-ban.
Beszélgetés Sütő Erika védőnővel csütörtökön  10 órakor, 16 órakor ifjúsági program a Cholnoky könyvtárban. Az 1568. évi tordai országgyűlés  erdélyi vallásszabadság, felekezeti sokszínűség Erdélyben a 16-17. században, Szabó Péter előadása csütörtökön  16 órakor a Szaléziánumban.

Értékes, érdekes asszonyaink, a bányászfeleségek  összejövetel csütörtökön  16 órakor a VMK-ban.

A Vár Ucca Műhely teadélutánja csütörtökön  17 órakor a Dubniczay-palotában.

Mozaikok  fenntartható fejlődés, Balla Ede Zsolt előadása csütörtökön  17 órakor a VMK-ban.

Európa jövője, a jövő Európája  dr. Navracsics Tibor előadása csütörtökön  17 órakor a Padányi katolikus gyakorlóiskolában.

Ajka: B. Csernyánszky Katalin és Bálint Márta kiállításának megnyitója csütörtökön  17 órakor a szabadidőközpontban.

Balatonfüred: Petrőcz Lászlóné: Balatonfüred város díszpolgára  könyvbemutató csütörtökön  16.30 órakor a Kisfaludy Galériában.

Nagyvázsony: Húsvéti játszóház csütörtökön  16.30 órakor az IKSZT-ben.

Pápa: Filharmónia csütörtökön  10 és 12 órakor a JMSZK-ban.

Elfeledett hőseink, ifj. Tompó László előadása csütörtökön  17 órakor az Edvy-malom fogadóban.

SZÍNHÁZ
Veszprém: Petőfi Színház: Oliver! csütörtökön  17 órakor Újhelyi Olga bérlet. 

Ajka: Nagy László Szabadidőközpont: Randevú Párizsban csütörtökön  19 órakor, a Fogi Színház előadása.

MOZI


Veszprém: Cinema City: CROODÉK 3D (premier): 16.30, 18.30, 20.30 órakor. CROODÉK (premier): 14.30 órakor. DŐL A MONÉ: 13.30, 20.15 órakor. ÓZ, A HATALMAS 3D: 15.00, 17.30, 20.00 órakor. AZ A BIZONYOS ELSŐ ÉV: 15.30 órakor. SZEMÉLYISÉGTOLVAJ: 18.00 órakor. EGYESÜLT ÁLLATOK: 14.00, 16.00 órakor. DIE HARD  DRÁGÁBB, MINT AZ ÉLETED: 17.45, 19.45 órakor. 

Tapolca: Városi mozi: ÓZ, A HATALMAS: 16.00 órakor. KÉPSZAKADÁS: 18.00 órakor. TANGO LIBRE  SZABAD TÁNC: 20.00 órakor.

 

Március 20.

RENDEZVÉNY
Veszprém: Magyar–lengyel barátság napja szerdán 15 órakor a megyei könyvtár olvasótermében. 
Síron túl is... Számon-tartva, előadás-sorozat szerdán 16.30 órakor a Laczkó Dezső Múzeumban. 
Az élet művészete, Müller Péter előadása szerdán 18 órakor a VMK-ban. 
Valahol Európában... stoppal, Dallos Ádám előadása szerdán 19 órakor a Központi Kollégium olvasótermében. 

Veszprém-Kádárta:
Simon M. Veronika Tájképek című tárlatának megnyitója szerdán 18 órakor a Faluházban. 

Balatonszepezd: Gyermekeink és unokáink egészséges nevelése, Vajna Kinga és Varga Julianna előadása szerdán 18 órakor a Bertha Bulcsu Közösségi Házban. 

Lovas:
Erőss Zsolt előadása szerdán 18 órakor a Faluházban. 

Nagyvázsony: A húsvéti ünnepkör Isten és az ember kapcsolatában, Tál Zoltán előadása szerdán 17 órakor az IKSZT-ben. 

Sümeg:
A flavonoidok jelentősége, Németh Zsolt előadása szerdán 17.30 órakor a művelődési központban.

Várpalota: Koppány – Somogy hercege, könyvbemutató szerdán 17 órakor a városi könyvtárban. 

SZÍNHÁZ 

Veszprém: Petőfi Színház: Oliver! szerdán 19 órakor Dobák Lajos bérlet. 

Ajka: Nagy László Szabad-időközpont: Pöttyös Panni szerdán 10 és 14.30 órakor bérletes gyermekszínházi előadás.

Pápa: JMSZK: A mindentlátó királylány szerdán 10 órakor Pöttöm bérlet. 

MOZI 

Veszprém: Cinema City: DŐL A MONÉ (premier): 14.30, 16.30, 18.30, 20.30 órakor. ÓZ, A HATALMAS 3D: 15.00, 17.30, 20.00 órakor. AZ A BIZONYOS ELSŐ ÉV: 15.45 órakor. SZEMÉLYISÉGTOLVAJ: 13.30, 18.00 órakor. EGYESÜLT ÁLLATOK: 13.00, 14.00, 16.00 órakor. DIE HARD DRÁGÁBB, MINT AZ ÉLETED: 20.15 órakor. DJANGO ELSZABADUL: 19.45 órakor.Tapolca: Városi mozi: A FEHÉR RUHÁS VÁNDOR: 17.00 órakor. DŐL A MONÉ: 18.30 órakor. ANNA KARENINA: 20.00 órakor.

 

Március 19.



Március 18.

Magyar vígjáték a filmklubban

A Nejem, nőm, csajom című magyar romantikus filmvígjátékot mutatják be hétfőn este hatkor a veszprémi VMK színháztermében, Schell Judit, Gubik Ági, Tompos Kátya, Lovas Rozi, Rudolf Péter és Stohl András főszereplésével. A vetítés utáni közönségtalálkozó vendége a veszprémi kötődésű rendező, Szajki Péter.

Véradó napok

A héten az alábbi helyeken lehet vért adni. Hétfő: Inota, faluház 15-18 óráig; Tapolca, orvosi ügyelet 10-15 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8-15 óráig: Kedd: Veszprém, Bárczi Gusztáv Iskola 11-14 óráig; Ajka, Bercsényi gimnázium 8-13 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8-15 óráig. Szerda: Veszprém, Pannon Egyetem 13-19 óráig; Litér, művelődési ház 15-18 óráig; Ajka, intézeti 10-14 óráig; Pápa, gazdasági szakközépiskola 8.30-14 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8-18 óráig. Csütörtök: Veszprém, NassMagnet 10-15 óráig; Balatonfüred, kertészeti szakképző 11-14 óráig; Veszprém vérellátó állomás 8-15 óráig; Ajka, Bánki szakközépiskola 8-13 óráig. Péntek: Várpalota, művelődési ház 10-18 óráig; Ajka, Szentgyörgyi szakközépiskola 8-13 óráig; Pápa, intézeti 8-11 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8-12 óráig. Szombat: Tapolca, sportcsarnok 10-15 óráig; Vinár, kultúrház 9-12 óráig; Marcalgergelyi, kultúrház 13-15.30 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!