Programok

2015.01.03. 16:23

Programok, rendezvények Veszprém megyében január 5-től

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények január 5-től. Böngésszen, és válogasson!

Munkatársainktól

FEBRUÁR 16.

Balázs Fecó visszatér

Veszprém – Februárban ismét fellép a Veszprémi Petőfi Színházban Balázs Fecó. A népszerű énekes, zenész, zeneszerző december végén adott koncertet a veszprémi teátrumban. Fellépésének olyan nagy sikere volt, hogy a közönség ismét szeretné őt látni Veszprémben. Balázs Fecó február 16-án tér vissza, Évszakok című önálló estjét ekkor láthatják és hallhatják ismét a nézők.

FEBRUÁR 7.

Horgászbál Almádiban

Balatonalmádi - A Balatonalmádi Sporthorgász Egyesület február 7-én rendezi meg hagyományos horgászbálját a Pannónia Kulturális Központ Nagytermében. A bál fővédnöke: Keszey János polgármester. A vendégeket élőzenével és svédasztalos vacsorával várják.

JANUÁR 31.

IV. erdész-vadász bál

Sümeg - Az előző évek nagy sikere után ismét megrendezik az erdész-vadász bált. A Veszprém Megyei Vadászkamara, Bakonyerdő Zrt., a Verga Zrt. közös rendezvénye ezúttal is a sümegi Hotel Kapitányban lesz, január 31-én. A hagyományaihoz megfelelően magas színvonalú est vár a résztvevőkre. A vendégek kétféle menüsor közül választhatnak, éjfélkor pedig büféasztal várja őket. A talpalávalót a Change Show és Tánczenekar szolgáltatja. A IV. Veszprém megyei erdész-vadász bálra az erdészek, vadászok mellett a civil érdeklődőket is várják a szervezők.

Geotúra

Tapolca - Haláp-Tapolca geotúrát indít január 31-én a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság. A Haláp különleges hangulatú bányaudvarán lebilincselő látvány fogadja az odalátogatót. Az elképesztő mértékben lebányászott egykori vulkán belsejében a geotúra-vezető tolmácsolásában értelmezhetővé válnak a különleges formák, háromdimenziós mozgásba lendülnek a lávatestek, a negyedik dimenzió pedig maga az idő, melyben visszarepülhetnek egy 3–4 millió évvel ezelőtti forró és mozgalmas világba, egyúttal életszerű képet alkothatnak a Balaton-felvidéki vulkánosságról.

JANUÁR 22.

Magyar Kultúra Napja

Balatonfüred- Már most a Magyar Kultúra napi ünnepségekre hívják fel a figyelmet a települések. Megyeszerte várják kulturális programokkal az érdeklődőket január 22-én. Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben gálaestet tartanak, ahol átadják a Balatonfüred kultúrájáért kitüntetést is.

JANUÁR 18.

Újévi koncert

Balatonfüred - Klasszikusokkal köszönti az új évet a zeneiskola. Január 18-án a Ferencsik János Zeneiskolában lesz újévi koncert.

JANUÁR 17.

Disznólkodás Akaliban

Balatonakali - Disznóvágásra és persze lakomára hívja a képviselőtestület a falubelieket január 17-én. A reggeltől estig tartó zenés mulatságban a település képviselői vendégelik meg a helyieket.

Téli kenutúrák

Hévíz - A Hévízi-tó meleg vízének nagy részét a Hévízi-lefolyó vezeti el. A télen is 20 Celsius fok feletti víz felett a pára takaró mögül különféle tündérrózsák, és vízi madarak (tőkés réce, kis vöcsök, kárókatonák, szürke gém, nagykócsag) tűnnek elő. Erre a vízfolyásra szervez kenutúrát január 17-én, február 1-én és 14-én a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság. Indulás minden alkalommal reggel 9 órakor. A túra hossza 12 kilométer, időtartama pedig nyolc óra.

Galambok kiállítását rendezik

Csabrendek – Nagyszabású Galamb- és kisállat kiállítást rendeznek a településen. A programra Győr-Moson-Sopron-, Somogy-, Zala-, Vas-, Veszprém megyékből, Nagyatádról, Zalaegerszegről, Sárvárról, Szombathelyről, Nagycenkről, Pápáról, Nemesvámosról, Tapolcáról, Keszthelyről érkeznek kiállítók. A galamb- és kisállattenyésztő egyesület részvételével közel 70 tenyésztő, várhatóan több mint 50 fajta galamb és kisállat bemutatásával szervezi a programot 17-18-án az iskolában. A kiállításon a bírálók értékelnek, az eredményhirdetés vasárnap 15 órakor lesz. A kiállítás szombaton 8-18 óra, vasárnap pedig 8 -15 óra között tart nyitva.

JANUÁR 16.

Bakonyvasút kiállítás

Győr - A 11-es számú, Győr-Veszprém közötti vasútvonalról rendeznek fotókiállítás Győrben, a VOKE Arany János Művelődési Ház kiállítóterében. A január 16-án 18 órakor nyíló rendezvény egyik célja, hogy felhívják a nagyközönség figyelmét a bakonyi táj jellegzetességeire, gyönyörűségére. A kiállításon kilenc ifjú vasútfotós mutatkozik be, akik mindannyian szívükön viselik a gyönyörű vasút sorsát. A tárlatot Bödecs Barnabás, a Cuha- völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke nyitja meg. A kiállítás február 10-ig látogatható. A belépés ingyenes.

Koncertek sora

Tapolca – A Fonográf-emlékzenekar ad koncertet a Tamási Áron Művelődési Központban január 16-án este hét órakor. A vendég Márió lesz. Februárban a Máté Péter-emlékzenekar koncertezik.

VÉRADÁS

Péntek: Balatonfűzfő-Gyártelep, művelődési ház 9-16 óráig; Pápa, rendelőintézet 8–15 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–12 óráig.

JANUÁR 15.

Fókuszban a közúti áruforgalom

Veszprém – Ez év elején vezették be hazánkban az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszert (EKÁER). Ennek működésével kapcsolatban tájékoztató előadást szervez a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adóigazgatósága közreműködésével. A fórum január 15-én 10 órakor kezdődik a kamara konferenciatermében. Az előadáson való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A nagy érdeklődésre való tekintettel egy cégtől legfeljebb két személyt várnak.

VÉRADÁS

Csütörtök: Nemesvámos, közösségi ház 15-18 óráig; Ajka, Patakparti óvoda 13-16.30 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–15 óráig

JANUÁR 14.

VÉRADÁS

Szerda: Zirc, művelődési ház 14-18 óráig; Ajka, Magyar Imre Kórház intézeti 10-14 óráig; Adásztevel, kultúrház 12-13.30 óráig; Homokbödöge, kultúrház 14-15.30 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–18 óráig;

JANUÁR 13.

Előadás-sorozat a lakótelepről

Veszprém – Tízrészes előadás-sorozat indul a városi művelődési központban január 13-án, kedden, 18 órakor a Jutasi városrész táji jellemzőiről, történetéről és közösségeiről, valamint a lakótelep lakásainak, épületeinek és környezetének felújításáról. Az első előadást a Jutasi úti őskori régészeti lelőhely feltárásáról Regenye Judit, a Laczkó Dezső Múzeum régésze tartja.

RENDEZVÉNY

EFI-program: Lelki egész-ségfejlesztő programsorozat: Bio-pszicho-szociális egészség – Konfliktusok természete, konfliktuskezelés, kapcsolati kultúra, asszertivitás címmel 13-án 17 órától a kórház E épületének 1. emeleti Csillagtermében.

Véka filmklub: Bettie-mobil, 13-án 20 órakor a Fricskában.

Múzeumi Szabadegyetem: Osztrák–magyar hadikitüntetések az első világháborúban címmel Pandula Attila előadása 13-án 16.30-kor kezdődik a Laczkó Dezső Múzeumban.

Balatonkenese: EFI-program: Galako sport 13-án 18 órakor a Közművelődési Intézményben.

VÉRADÁS

Kedd: Berhida, művelődési ház 15-18 óráig; Somlóvásárhely, művelődési ház 14-17 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–15 óráig

JANUÁR 12.

Megemlékezés a katonákról

Balatonfűzfő – A Don-kanyarban elesett katonákra emlékeznek január 12-én, hétfőn délután a balatonfűzfői Jézus Szíve plébániatemplomban. Az öt órakor kezdődő szentmisét Szécsi Ferenc plébános, kisegítő tábori lelkész celebrálja, közreműködik a Veszprémi Légierő Zenekar, Katona János alezredes vezetésével. Szentmise után a megemlékezés a templom külső falán lévő emlékmű előtt folytatódik, ahol az ünnepi beszédet Sáfár Albert, az MH ÖHP Légierő Haderőnem főnöke mondja.

RENDEZVÉNY

Balatonalmádi: EFI-program: Galako sport 12-én 18.30-kor a Vörösberényi Általános Iskolában.

Balatonfűzfő: Emlékezés a Don-kanyarban elesett katonákra 12-én 17 órától a Jézus Szíve Plébániatemplomban.

Berhida:
Doni megemlékezés 12-én 16 órakor a Polgármesteri Hivatalban.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház: Nagyszínház: Bécsi vér: 12-én 19 órakor, Németh László bérlet.

Latinovits-Bujtor Játékszín: Titus Anronicus: 12-én 17 órakor, bérletszünet.

Balatonalmádi: Holle anyó: 12-én 10 órakor a Mogyoró úti óvodában, Pöttyös bérlet.

MOZI


Veszprém: Cinema City: HŐS6OS 3D (6): 15.45, 18.00 órakor. HŐS6OS (6): 13.30 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 15.20, 17.40, 20.20 órakor. ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 18.30 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 16.20, 20.30 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.00, 16.50, 19.40 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 13.00 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK (12): 20.00 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 14.20 órakor.

Tapolca, Városi Mozi:
SWING (12): 14 és 18 órakor, 10–11-én 18 órakor. HŐS6OS (6): 16 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 20 órakor.

VÉRADÁS

Hétfő: Veszprém, kincstár 10–13 óráig; Márkó, önkormányzat 15-18 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–15 óráig;

JANUÁR 11.

RENDEZVÉNY

Királyszentistván: EFI-program: Nordic walking, indulás 11-én 9 órakor a polgármes-teri hivatal elől.

JANUÁR 10.

Szúdokuból versenyeznek

Veszprém – Ismét összemérik tudásukat a szúdoku legjobbjai a szombati városi bajnokságon. A verseny idén is két szakaszból áll, előbb kilencsoros és kilencoszlopos garns-i táblán színes korongokkal szúdokut oldanak meg közösen a játékosok, közölte Sótonyi Sándor szervező. A nevezési szakasz után következő döntőben két közepes nehézségű feladvány lesz, ígéri a szervező, aki azt is elmondta, ha sokan beneveznek a versenyre, akkor a döntőben mindenki egy-egy rejtvényt kap, és a leggyorsabb megoldó lesz a bajnok. Az ötödik veszprémi szúdokubajnokságot január 10-én, szombaton, 10 órától rendezik meg a Cholnoky klubkönyvtár melletti teremben.

RENDEZVÉNY

Veszprém: V. Veszprém városi nyílt sudokubajnokság 10-én 10 órától a Cholnoki Klubkönyvtár emeleti termében.
Hungarikunyhó Szabadegyetem programsorozat záró rendezvénye valamint a Mesterek és Tanítványaik című kiállítás megnyitója 10-én 16 órakor a Veszprémi Művelődési Központ Előcsarnokában.
Brusznyai emlékhangverseny 10-én 18 órakor a Pannon Egyetem Aulájában.
Élő kávéházi zene a Swing-Swing együttessel 10-én 21 órakor a Hangvillában.

Ajka:
Németh Gyula és Csabai Tibor grafikusművész valamint Kiss Miklós üvegtervező iparművész Repedések című kiállításának megnyitója 10-én 17 órakor a városi könyvtárban.

Királyszentistván: EFI-program: Nordic walking, indulás 11-én 9 órakor a Polgármesteri hivatal elől.

Pápa:
Megemlékezés a doni áttörés 72. évfordulója tiszteletére 11-én 11.30-tól a II. világháborús emlékműnél.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház: Latinovits-Bujtor Játékszín: Titus Anronicus: 10-én 19 órakor, bérletszünet.

Pannon Várszínház (Hangvilla): Toldi: 10-én 10 órakor, ifjúsági előadás. Balfácánt vacsorára: 10-én 19 órakor, bérletszünet.
Kabóca Bábszínház (Hangvilla): Mesebolt Bábszínház: Irgünc Burgunc: 11-én 10 órakor.

Pápa:
Bécsi vér: a Veszprémi Petőfi Színház előadása 10-én 19 órakor a JMSZK színházépületében, Vajda bérlet.

MOZI


Veszprém: Cinema City: január 10–11.: HŐS6OS 3D (6): 11.15, 15.45, 18.00 órakor. HŐS6OS (6): 13.30 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 15.20, 17.40 órakor. szombaton: 20.00, 22.20 órakor is. vasárnap: 20.20 órakor is. ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 18.30 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 16.20 órakor. szombaton: 20.20, 22.30 órakor is. vasárnap: 20.30 órakor is. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA 3D (6): szombaton: 11.00 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA (6): v: 11.00 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.00, 19.40 órakor. szo: 16.50 órakor is. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA (12): v: 16.50 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 13.00 órakor. szo: 22.30 órakor is. PADDINGTON (6): 10.00, 12.00 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): szo: 20.30 órakor. v: 20.00 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 10.20, 14.20 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI (6): 12.20 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: január 10–11.: SWING (12): 18 órakor. HŐS6OS (6): 16 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 20 órakor.

ZENE

Brusznyai-emlékhangverseny 10-én 18 órakor a Pannon Egyetem aulájában.

Élő kávéházi zene a Swing-Swing együttessel 10-én 21 órakor a Hangvillában.

VÉRVÉTEL

Szombat: Balatonalmádi, Ramada Hotel 13–20 óráig.

JANUÁR 9.

Téli esték

Balatonszepezd – Személyiség a történelemben, Horthy Miklós élete címmel tart előadást Sándor András történelemtanár szakos hallgató január 9-én 17 órakor a Bertha Bulcsú Közösségi Házban.

Diafilmvetítés narrációval

Veszprém – Diafilmvetítéssel és rajzfoglalkozással várja a Vár-Lak gyermekfoglalkoztató január 9-én, pénteken, 16 órától az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat a Várkapu bolt emeletén. A rendezvény idősebbeknek nosztalgia, a fiataloknak kaland. A gyerekeknek Kiss Dávid színész mesél.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Diafilmvetítés és rajzfoglalkozás 9-én 16 órakor a Vár-Lak gyermekfoglalkoztatóban.

Megemlékezés Brusznyai Árpádról 9-én 18 órakor a Lovassy gimnáziumban.

Balatonalmádi: EFI-program: Aktív életmód előadássorozat 9-én 17 órakor a Pannóniában. Jóga 9-én 19 órakor a Ramada Hotelben. Galako sport 12-én 18.30-kor a Vörösberényi Általános Iskolában. Aktív életmód eladás-sorozat 14-én 17 órakor a Vörösberényi Művelődési Házban.

Balatonfűzfő: Újévi köszöntő 9-én 17 órakor a művelődési központban. Fellép: Vásáry André énekművész.

Balatonszepezd: Személyiség a történelemben – Horthy Miklós élete címmel Sándor András történelemtanár szakos hallgató előadása 9-én 17 órakor a Bertha Bulcsu Közösségi Házban.

Pápa: A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete emlékezést tart a Donnál hősi halált halt 2. Magyar Hadsereg emléke előtt 9-én 18 órakor a II. világháborús emlékműnél.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház: Nagyszínház: Chicago: 9-én 19 órakor, bérletszünet. 

MOZI

Veszprém: Cinema City: HŐS6OS 3D (6): 15.45, 18.00 órakor. HŐS6OS (6): 13.30 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 15.20, 17.40, 20.00, 20.20, 22.20 órakor. ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 18.30 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 16.20, 20.20, 22.30 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.00, 16.50, 19.40 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 13.00, 22.30 órakor is. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): 20.30 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 14.20 órakor. 

Tapolca, Városi Mozi: SWING (12): 14 és 18 órakor. HŐS6OS (6): 16 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 20 órakor.

ZENE

A Budapest Bár lemezbemutatója

Veszprém – Lemezbemutató koncerttel érkezik a Hangvillába a népszerű Budapest Bár zenekar január 9-én, pénteken este.

VÉRVÉTEL

Péntek: Papkeszi, általános iskola 15–18 óráig; Pápa, rendelőintézet 8-15 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–12 óráig;

JANUÁR 8.

A tihanyi alapítólevél

Veszprém – A tihanyi alapítólevélről tart elő-adást Golarits Miklós január 8-án 17 órakor az evangélikus gyülekezet rendezvényén, a gyülekezeti teremben (Veszprém, Kossuth u. 4.).

RENDEZVÉNY

Veszprém: A Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium  14 órától pályaválasztási nyílt napot tart az iskolában.

A tihanyi alapítólevélről tart előadást Golarits Miklós 17 órakor az evangélikus gyülekezet rendezvényén, a gyülekezeti teremben.

Balatonfőkajár: EFI-program: Galako sport 8-án 18.30-kor a Művelődési Házban.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház: Nagyszínház: Légy jó mindhalálig: 8-án 18 órakor, bérletszünet.  Kabóca Bábszínház (Hangvilla): Holle anyó: 8-án 10 órakor. MOZIVeszprém: Cinema City: január 8–14.: HŐS6OS 3D (6) (Premier!): 15.45, 18.00 órakor. HŐS6OS (6) (Premier!): 13.30 órakor. ELRABOLVA 3 (16) (Premier!): 15.20, 17.40, 20.20 órakor. ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 18.30 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 16.20, 20.30 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.00, 16.50, 19.40 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 13.00 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): 20.00 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 14.20 órakor. 

Tapolca, Városi Mozi: SWING (12): 18 órakor, 10–11-én 18 órakor. HŐS6OS (6): 16 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 20 órakor.

MOZI

Veszprém: Cinema City: január 8–14.: HŐS6OS 3D (6) (premier!): 15.45, 18.00 órakor. szo–v: 11.15 órakor is. HŐS6OS (6) (premier!): 13.30 órakor. ELRABOLVA 3 (16) (premier!): 15.20, 17.40 órakor. csak p–szo: 20.00, 22.20 órakor. kivéve p–szo: 20.20 órakor. ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 18.30 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 16.20 órakor. kivéve k–p–szo: 20.30 órakor. csak p–szo: 20.20, 22.30 órakor. A HETEDIK FIÚ (16): csak kedd: 20.30 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA 3D (6): csak szombat: 11.00 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA (6): csak vasárnap: 11.00 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.00 órakor. kivéve szerda: 19.40 órakor. kivéve vasárnap: 16.50 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA (12): csak szerda: 19.40 órakor. csak vasárnap: 16.50 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 13.00 órakor. p–szo: 22.30 órakor is. PADDINGTON (6): szo–v: 10.00, 12.00 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): csak p–szo: 20.30 órakor. kivéve p–szo és h: 20.00 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK (12): csak hétfő: 20.00 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 14.20 órakor. szo–v: 10.20 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI (6): szo–v: 12.20 órakor.

Tapolca, Városi Mozi: január 8–14.: SWING (12): 8–9-én, 12–14-én 14 és 18 órakor, 10–11-én 18 órakor. HŐS6OS (6): 16 órakor. ELRABOLVA 3 (16): 20 órakor.

VÉRVÉTEL

Csütörtök: Veszprém, Napló ügyfélszolgálat 10–16 óráig; Nyirád, orvosi rendelő 15-18 óráig; Veszprém, vérellátó állomás 8–15 óráig;


JANUÁR 7.

Rendhagyó kiállítás

Veszprém – Hegyi István Rendhagyó karikatúrakiállításának megnyitóját január 7-én, szerdán 17 órakor tartják az Eötvös Károly Megyei Könyvtár kisgalériájában. A szerzőt László Péter újságíró mutatja be, a tablókat a szerző ismerteti. Közreműködnek a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola növendékei. A kiállítás január 31-ig látogatható, a könyvtár nyitvatartási idejében.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Dr. Hegyi István rendhagyó karikatúrakiállításának megnyitója ma 17-órakor az Eötvös Károly Megyei Könyvtár központi könyvtárának Kisgalériájában.

Illényi Katica komolyzenei koncertje ma 19 órakor a Hangvillában.

A Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 8-án 14 órától pályaválasztási nyílt napot tart az iskolában.

MOZI

Veszprém: Cinema City: ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 13.45, 15.50, 18.00 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 18.20 órakor. 20.20 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA 3D (6): 16.20 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA (6): 14.20 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.40, 17.30, 20.00 órakor. 21.50 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 17.10, 20.30 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): 19.30 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 15.15 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI (6): 13.15 órakor.

Tapolca, Városi mozi: ASTERIX: AZ ISTENEK OTTHONA (6): 16 órakor. VADREGÉNY (12): 17.45-kor. SILS MARIA FELHŐI (16): 20 órakor.

ZENE 

Illényi Katica komolyzenei koncertje 7-én 19 órakor a Hangvillában.

JANUÁR 6.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Petőfi Színház: Nagyszínház: A padlás: 6-án 14 órakor Marton László bérlet, 18 órakor Vetési Albert bérlet.

Latinovits-Bujtor Játékszín: SzínházJegyetem 2.0: 6-án 19 órakor 4. Bérlet

MOZI


Veszprém: Cinema City: ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 13.45, 15.50, 18.00 órakor. A HETEDIK FIÚ 3D (16): 18.20, 20.20 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA 3D (6): 16.20 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA (6): 14.20 órakor. A HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.40, 17.30, 20.00 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 17.10, 20.30 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): 19.30 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 15.15 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI (6): 13.15 órakor.

Tapolca, Városi mozi: ASTERIX: AZ ISTENEK OTTHONA (6): 16 órakor. VADREGÉNY (12): 17.45-kor. SILS MARIA FELHŐI (16): 20 órakor.

JANUÁR 5.

RENDEZVÉNY

Veszprém: A Pannon Egyetem Fényképészkör bemutatkozása mától május 31-ig az egyetem Folyosógalériáján (A épület 1. emelet).

SZÍNHÁZ

Veszprém, Petőfi Színház: A padlás – 11.30-kor Ipari Szki. és gimnázium bérlete, 17 órakor Ifjúsági bérlet.

Latinovits–Bujtor Játékszín: SzínházJegyetem 2.0 – ma 19 órakor 2. Bérlet.

MOZI


Veszprém: Cinema City: ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: A FÁRAÓ TITKA (12): 13.45, 15.50, 18.00 órakor.

A HETEDIK FIÚ 3D (16): 18.20, 20.20 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA 3D (6): 16.20 órakor. ASTERIX – AZ ISTENEK OTTHONA (6): 14.20 órakor. HOBBIT – AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 14.40, 17.30, 20.00 órakor. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16): 17.10, 20.30 órakor. EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOK 3D (12): 19.30 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI 3D (6): 15.15 órakor. A MADAGASZKÁR PINGVINJEI (6): 13.15 órakor.

Tapolca, Városi mozi: A HOBBIT: AZ ÖT SEREG CSATÁJA 3D (12): 13 órakor. ASTERIX: AZ ISTENEK OTTHONA (6): 16
órakor. VADREGÉNY (12): 17.45-kor. SILS MARIA FELHŐI (16): 20 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!