Programok

2017.04.22. 13:03

Bűnmegelőzés a Jutasi úti lakótelep és Bakonyalja városrészben

Veszprém– A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának következő állomása április 26-án a Jutasi úti lakótelep és Bakonyalja városrész lesz.

Leitner Vera

Az együttműködő szervezetek 14 órától 16 óráig járőröznek, hogy mindenekelőtt az ott élő emberekkel kapcsolatba lépjenek a környékbeli sajátosságok megismerése érdekében. A szolgálat teljes időtartama alatt információs pont működik a Stromfeld u. 9/F. szám alatti KMB-irodában, ahol a lakosság számára tanácsadás zajlik vagyonvédelem, áldozatvédelem (különös tekintettel az idősekre), családon belüli erőszak, drogprevenció, internetbiztonság témában.

16 órától ugyanitt lakossági fórumra várják az érintett településrészek lakóit, 14 és 17 óra között pedig lehetősége nyílik a kerékpár-tulajdonosoknak járműveiket az azok biztonságát elősegítő bikesafe.hu országos kerékpár-nyilvántartásba beregisztráltatni. Ehhez a kerékpárt, a tulajdonos személyi igazolványát és amennyiben rendelkezésre áll, a vásárlást igazoló számlát vigyék magukkal a kerékpárosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!