Programok

2017.05.11. 17:30

A színpadon egy igazi legenda - Operett gála csodálatos melódiákkal Veszprémben

VESZPRÉM - Az édesanyák ünnepéhez közeledve érkezik a városba az ország leglátványosabb operett-showja, amely a napokban tért vissza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal lesz látható a megyeszékhelyen.

Napló információ

2017-ben megújulva, több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral vadonatúj műsort, új látványvilágot és egy igazi
legenda operettszerepre való visszatérését ígérik a szervezők a veszprémi színház- és operettkedvelő közönségnek.

A hagyományos Operettgála sztárja az előadáson egy igazi legenda, Koós János lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjával. Az idén 80. születésnapját ünneplő sztár, aki évekig játszott az Operettszínházban is, most hosszú évek után lesz látható újra operettszerepben.

A nyolcvanéves Koós János az operettvilág fiatal sztárjaival együtt lép fel a Hangvilla színpadán
Fotó: Archív

A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Csókos asszony dallamai is megszólalnak. A magyar operettkomponisták örök érvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. Ezt teszik most is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában a festői szépségű Veszprémben, a Hangvilla színpadán.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos világával egy igazi "ungarishe wirtschaft" kíséretében az anyák napi operettkoncerten.

Lepje meg szeretteit az ország leglátványosabb operett-showjával!

Napló-rendezvény

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!