hirdetés

2021.03.03. 06:00

Egy darabka Egyiptom Veszprém szívében – Megnyílt a test és lélek szigete

Kozmetikám alap pillérje a minőségi vegán tiszta kozmetikumok és maga a lélek. Így született meg egyiptomi stílusú szalonom.

 

Mikor Kairóban és Luxorban jártam elvarázsolt az ország történelme, spiritualitása és kozmetikumai. Nagy hangsúlyt fektetnek a növényi tisztaságra, kerülik a parabén és kőolaj-származékokat. Mivel ezt a vonalat képviselem, döntöttem úgy, hogy itthon létrehozok egy kis egyiptomi szigetet, ami menedéket nyújt mindenkinek kórtól nemtől függetlenül, aki menekülni szeretne a hétköznapok stresszétől.
A termékcsalád, amellyel dolgozom ötvözi elvárásaimat ami az Afrodita Cosmetic mely bízik és hisz a természet erejében. Saját receptúrák alapján kifejlesztett termékeibe a lehető leghatékonyabb természetes aktív összetevőket épít be, ökológiailag tiszta forrásból származva, míg a nem természetes anyagokat mellőzi. Az életformát maximálisan tiszteli, így a termékeket sem a fejlesztési fázisban, sem a végtermék kísérleti időszakban nem teszteli állatokon.
Az én különlegességem, hogy kombinálom a minőségi kozmetikumokat a lélekgyógyászattal. Kezeléseim alatt vezetett meditációt végeztetek mellyel a lelki blokkokat oldjuk, a masszázstechnikáim között megtalálható a szeretet és a metamorf masszázs is , így nem csak a külsőt hanem a belsőt is szépítem.

Közkedvelt szolgáltatásaim közé tartozik a tű nélküli Hyarulon Pen ajak és ráncfeltöltés. A kezelés tartós és fájdalommentes. Teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt, simítja a ráncokat. Férfiaknak és nőknek egyaránt javaslom, az eredmény azonnali és látványos.

Az újdonságok mellett a hagyományos kozmetikai kezelések is mint pld. gyantázás, szemöldök szedés és festés, szempilla építés is megtalálható szolgáltatásaim között.

Egyik kedvencem az alkalmi sminkek készítése melyet, ha szükséges akár a vendég otthonában is elkészítem, így a ceremónia előtt megkímélve a rohangálástól vendégeimet.

Ma már nemcsak a nők kiváltsága a kozmetikai kezelés. A jó megjelenés, az ápolt külső a férfiak számára is fontos, ezért számukra is szakértő kezet nyújtok.

Március hónapban vendégeim számára az alábbi kedvezményekkel kívánok kedveskedni:

- 10 % kedvezmény minden alapszolgáltatásra

- 20 % kedvezmény 2 ml Hyarulon pen töltés esetén

Nőnap alkalmából ajándékozzon szépséget szeretteinek ajándékutalvány formában, mely bármely szolgáltatásomra beváltható.

Várok mindenkit sok szeretettel!

Cím: Kleopátra Titka Kozmetika, 8200 Veszprém, Jutasi út 59/B.

Bejelentkezés: +36302283113

Facebook: Kleopátra Titka Kozmetika https://www.facebook.com/kleopatrakozmetikaveszprem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában