Pápa

2017.04.20. 18:45

Sikeres állásbörze Pápán - Sokan megfordultak a rendőrség standjánál

Pápa - A szervezők tájékoztatás szerint közel 700 érdeklődő vett részt az idei pápai állásbörzén, melyre 38 munkáltató 720 állásajánlattal érkezett a sportcsarnokba.

Polgár Tibor

A Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Pápai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által szervezett rendezvény egyértelműen sikeres volt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a kínált állások közel felét rövid időn belül be tudják tölteni a munkáltatók.

Az egyenruhások informatív standjánál közelről is szemügyre lehetett venni a rendőrség különféle csapatszolgálati eszközeit
Fotó: Rendőrség

A Veszprém Megyei Kormányhivatal európai uniós projektjének keretében megvalósult állásbörzén a rendőrség is képviseltette magát, az egyenruhások elsősorbana határvadász-képzésről tájékoztatták a standjukat szép számban felkeresőket.

Öt érdeklődő jelentkezési egységcsomagot is igényelt a rend-őröktől, akik részletesen ismertették a határvadásszá válás feltételeit, a juttatásokat, az őr-járőrtárs képzést, valamint levetítették a szolgálatról szóló kisfilmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!