Pápa

2015.01.26. 12:53

Munkaadóit lopta meg

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai bűntető feljelentést tettek egy Pápa környéki településen élő férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint két korábbi munkaadóját is meglopta. A gyanúsítottnál tartott házkutatásnál bűncselekményből származó kéziszerszámokat és akáckarókat találtak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Egy Pápához közeli faluban élő sértett 2015. január 23-án délelőtt azzal kereste meg Csík László törzszászlós és Rendes László zászlós körzeti megbízottakat, hogy 2014. december eleje óta eltűnt telkéről 40 darab akác szőlőtám.

Az egyenruhások a településen eljutottak a 37 éves M. Norbert helyi lakoshoz. A férfinél házkutatást tartottak, ahol, a ház mögötti szerszámtárolóban egy akkumulátoros csavarbehajtót, a mellette levő fatárolóban láncfűrészt, szőlőtámasztékot és aprított tűzifát találtak. A férfi a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egykori munkaadója telkéről 2014 decemberétől folyamatosan hordta el az akác oszlopokat. A láncfűrészt szintén tőle lopta el 2015. január 2-án, annak tanyájáról. Továbbá elismerte, hogy a nála talált csavarbehajtó sem a sajátja, azt egy másik falubelijétől tulajdonította el még 2014 novemberében, amikor nála dolgozott. A rendőrök a házkutatáson megtalált tárgyakat lefoglalták.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!