Pápa

2014.06.21. 20:10

Tóbiás József: Nyitni kell a társadalmi problémák felé

Pápa - Az MSZP-nek az lesz a feladata a következő négy évben, hogy felépítsen egy olyan világot, amely által a párt alkalmas lesz arra, hogy a választópolgárok felhatalmazását kérje az ország irányítására - jelentette ki Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt megbízott frakcióvezetője szombaton késő délután Pápán.

Polgár Tibor

Grőber Attila, Gőgös Zoltán, a MSZP megyei elnöke, valamint Tóbiás József (balról jobbra) a szocialisták juniálisán a Malom-tónál. Fotó: Kovács József

A szocialisták elnöki posztjának várományosként is emlegetett országgyűlési képviselő az MSZP pápai és megyei szervezeteinek, valamint a helyi Szegfű Klubnak a közös juniálisán vett részt a Malom-tónál.

Tóbiás József hangsúlyozta, MSZP a közösségért, a közjóért dolgozik majd a következő években, a céljaik eléréséért pedig a helyi közösségeknek nyitniuk kell a társadalmi problémák felé.

– Be kell vonni a választópolgárokat abba a folyamatba, hogy hogyan is nézzen ki ma Magyarország – fűzte hozzá a megbízott frakcióvezető.

Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke kiemelte, a nehéz helyzetbe került szocialista párt sorsa nem Budapesten fog eldőlni.

– Nem a pártvezetés bölcsességén múlik a szervezet jövője, hanem az embereken, a helyi közösségeken – fogalmazott.

A családias hangulatú rendezvényen többféle program várta az egybegyűlteket: a kötetlen beszélgetések mellett például horgászverseny, bográcsgulyás-főzés, valamint nótázás is színesítette a vidám programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!