Otthon

2017.07.20. 07:45

XBOX One vásárlását tervezed? Hajrá!

Az Xbox One jó választás lehet, ha éppen új konzolra vágyunk. Egészen pofás exkluzív játékaik vannak, ráadásul konzolvariánsok terén is elég széles palettával rendelkezik.

AZ Xbox 360-on már nem érdekes agyalni, hiszen itt van számunkra az XBOX One, XBOX One S és az XBOX One X is hamarosan meg fog jelenni. Na de melyik konzolt érdemes választani az Xboxok közül? Játék szempontjából jelenleg teljesen mindegy, viszont ha szeretnénk 4K youtube tartalmakat, esetleg netflixet 4K-ban nézni, mindenképpen az Xbox One S-t ajánlom, mert képes erre, ahogyan 4K BluRay filmek lejátszására is a PS4 konzolokkal szemben. De ezt leszámítva teljesen mindegy melyik konzol csücsül a TV alatt. Persze ne felejtsük el, hogy a One S kisebb, szebb formával is rendelkezik, mint a Normál Xbox One.

De ha igazi vadállatot szeretnénk vásárolni, érdemes megvárni az Xbox One Skorpióját, amit csak Xbox One X néven fognak piacra dobni vélhetően 2017. vége felé. Ez lesz a legerősebb Xbox One és még a PS4 PRO-ra is ráver a specifikációk terén. Persze csak megjelenés után lehet majd győztest hirdetni, de a száraz adatok szerint bőven képes lesz a győzelemre. A Microsoft szakemberei pedig natív 4K felbontású játékokról beszélnek, amit egyesek kicsit erős kijelentésnek tartanak, de majd meglátjuk mennyi játék lesz képes natív 4K-ban futni és mennyit kell FHD-tól magasabb felbontásról 4K-ra skálázni. Mindenesetre egy igazán erőteljes, bika konzolt kapunk majd.

Sokan viszont egy valamit hiányolnak, hogy az Xbox One nem akarja még az X-el sem meglovagolni a VR lovat, holott a konkurens már bebizonyította, hogy igenis van rá igény, egyre több tartalom és nagy baklövés kihagyni. Bár az is lehet, hogy csak kivárnak és utolsó nagy bejelentésként akarnak ezzel a fícsörrel lecsapni a Microsoft hadiszállásáról. De egyelőre semmi hír, hogy Xbox One-on lesz-e valaha VR, amit anno pletykáltak nekünk.

Mindent figyelembe véve az XBOX One egy remek konzol, akár a normál, akár az S variáció mellett döntünk, de ha megvárjuk az skorpió éledését, akkor biztosak lehetünk, hogy hónapokig a legerősebb konzol fog a TV alatt dolgozni az Xbox One X képében.

Ha további kérdésed merülne fel az XBOX One konzolokkal kapcsolatban, keress egy szakértőt, például a Konzolok Szervizének eladói között, mert Ők készséggel fognak neked segíteni a helyes konzol kiválasztásában. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!