Otthon

2014.09.22. 14:36

Tippek ételmelegítéshez

Sokszor mikrohullámú készülék nélkül már nem is merünk nekiállni, hogy megmelegítsük a maradék ételeket. Íme, néhány ötlet:

Az öntet nélküli makarónit, spagettit frissé és forróvá varázsolhatjuk, ha fém szűrőbe tesszük, és fél percre egy fazék lobogva forró vízbe merítjük.

A kész grillcsirkét alufóliába tekerve, 180 fokos sütőben 20 perc alatt felmelegíthetjük. Így nem szárad ki.

A sült húsokat és a főtt burgonyát forró zsírban melegíthetjük és frissíthetjük föl.

A levest, a főzeléket kis lángon, forralásig hevítsük. Forraljuk addig, amíg a hab eltűnik a tetejéről.

Főtt rizst lefedett serpenyőben melegíthetünk a gáztűzhely sütőjében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!