Otthon

2014.05.29. 19:33

Kié megyénk legszebb kertje? - Várjuk olvasóink képeit

A korábbi évek sikereire alapozva idén is meghirdetjük megyénk legszebb kertjeinek versenyét.

Varga Ibolya

Azt kérjük olvasóinktól, akiknek a környezete szép, rendezett, otthonos, hogy május 31-ig küldjenek fotót a kertjükről, virágos udvarukról interneten a [email protected], postán a Napló-szerkesztőség, 8201 Veszprém, Pf. 1384-es címre. Ha a postai utat választják, kérjük, írják rá a borítékra: Szép kertek, és kérjük, a telefonszámukat is adják meg, hogy értesíteni tudjuk őket, ha a kiválasztottak közé kerülnek. Akik e-mailben küldik a képeket, tőlük azt kérjük, hogy közöljék velünk a címüket és a telefonszámukat, hogy beszélni tudjunk velük.

A beérkezett képek közül szakértő zsűri választja ki azt a tíz kertet, amit bemutatunk a Szép otthon mellékletünkben keddenként. Amikor már az összes kert bemutatását olvasták, akkor készítünk egy képes összefoglalót, ami majd a szavazószelvényt is tartalmazza, de online is lehet voksolni. Végül olvasóink szavazatai döntik el, kié lesz idén megyénk legszebb kertje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!