Otthon

2015.02.16. 17:58

Heti tipp - Újrahasznosítási ötletek, avagy mire jó egy üres festékesdoboz?

Hideg téli napokon, amikor sok időt töltünk otthon, talán könnyebben rászánjuk magunkat egy kis rendrakásra.

Rendszerezni pedig kiváló lehet egy üres, alaposan kimosott fém festékesdoboz. Színre festve, textillel vagy papírral bevonva ugyanolyan jól mutat, mint kötéllel vagy masnival átkötve. Az íróasztalunkon rendkívül jó szolgálatot tesz a tollak és egyéb irodaszerek tárolásában, és ha a dobozok méretét variáljuk, még izgalmasabb a látvány.

A fürdőszobában nem csak a pipereszereinket tárolhatjuk így ízlésesen, hanem az összetekert törölközőket is. Ehhez nem kell mást tennünk, mint az elfektetett nagyobb méretű vödröket felszerelnünk a falra.Konyhai tárolóként is megállja a helyét, rendkívül sokféle módon tudjuk hasznosítani.

Az ablakban nevelt fűszernövényeinknek készíthetünk belőlük igazán egyedi és mutatós kaspót. Teraszra, kertbe formás kis madáretetővel örvendeztethetjük meg a hozzánk ellátogató madarakat. Az oldalára fordítva lógassuk fel nyers kötélre vagy színes szalagokra a bödönöket, akár többet is egymás alá!

Prevics Borbála
lakberendező

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!