Otthon

2014.05.26. 14:00

Heti tipp - Miként újítsuk meg otthonunkat?

A lakberendezésben is érvényes, hogy itt a tavaszi-nyári megújulás ideje.

Major Andrea lakberendező azt vallja, hogy amint megérkezik a jó idő és a természet is megújul, úgy bennünk is feléled a vágy a változtatásra. Andi ajánl pár hasznosítható ötletet arra, hogy miként újítsuk meg otthonunkat.

Elsődleges szerepe van a színek használatának, hiszen régóta ismert az élettani hatásuk. A frissesség és üdeség érzetét keltő napsárga, narancssárga, aranysárga színek használata akár drapériák vagy egyes falfelületek átszínezésével elérhető. Kiegészítőkben, dekorációs termékekben használjunk bátran merészebb színeket, akár a szivárvány színeit, a lilát, a zöldet, a kéket.

Az idei év nyári trendszínei a lakberendezésben az almazöld, halványlila, halvány lilás rózsaszín, ciklámen és a kék színek. Egy-egy színes kép vagy festmény elhelyezése a falon ugyancsak hatásos lehet. Legyünk tehát bátrak, merészek és vigyük be a sokszínűséget a lakásunkba, azzal együtt pedig az életünkbe. Merjünk változtatni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!