Otthon

2014.09.24. 17:19

Díjaztuk a megye legszebb kertjeit

Veszprém – Díjátadóval ért véget Szép kertek játékunk, az első három helyezett értékes nyereményeket vehetett át.

Marton Attila

Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője és Szabó Lilla, a díjakat felajánló Szabó Kerttechnika kereskedelmi vezetője adta át a nyereményeket szerdán a cég üzletében. Olvasóink szavazatai alapján az első helyen Molnárné Galántai Mónika veszprémi Dózsavárosban található kertje végzett, megelőzve Gáspár Melinda felsőörsi, és Tóth István pápai kertjét.


Fotó: Penovác Károly


A játékunkon győztes Molnár-család tizenhét esztendeje kezdte el a kert kialakítását, s fontos számukra, hogy a házuk körül mindig virágos legyen a környezet.



Az első helyezett Molnár-család motorfűrészt nyert, a második Gáspár Melinda egy kreatív tókészítő szettel gazdagodott, míg Tóth István jutalma egy antikolt, UV- és fagyálló szökőkút volt.

Olvasóink szavazó szelvények beküldésével, valamint online felületünkön is leadhatták voksaikat. Idén először a három legszebb kert gazdáját díjaztuk.

A Szép kertek versenyt negyedszer szerveztük meg. A megmérettetésre csaknem félszázan küldtek be fotót a megyéből. A beérkezett képek közül Kálló Ilona kertész-tanárral választottuk ki azt a tízet, amelyeket keddenként Szép otthon mellékletünkben bemutattunk.

A legszebbnek vélt kert képeit itt nézheti meg

A második legszebb kert képei ide kattintva

A harmadik helyet elért pápai kert képei itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!