Otthon

2014.12.29. 15:01

Ajándékötletek

Bár a nagy karácsonyi ajándékozáson túlvagyunk, érdemes gyűjteni az ötleteket és a hozzávalókat a születés- és névnapi, illetve egyéb ajándékokhoz.

Penk Tímea

Ebben van segítségünkre Vincze Károlyné Juti, akinek hobbija a kézműves tevékenység.

- Dekupázzsal, azaz szalvéta technikával szép dobozokat, akár teás vagy fiókos darabokat is készíthetünk, valamint üvegeket, képeket, kaspókat, fémtárgyakat és egyebeket - sorolja Juti.

Saját kezű ajándékok
Fotó: Vincze Károlyné

Lakásdíszek, mint például asztal-, ajtó és egyéb díszek bárkinek szép ajándékot jelenthetnek az kreatív ajándékokat kedvelők szerint.

- A kötött vagy horgolt sapka, sál, pulóver, stóla és takaró nemcsak szép és egyedi, hanem hasznos is - mondja Juti, de a hímzett, monogramos szalaggal díszített törülköző, párnahuzat vagy díszpárna is kellemes ajándék, akárcsak a hímzett kép vagy terítő. Aki szeret varrni, asztalterítőt, kötényt, fogókesztyűt, poháralátétet, teáskanna melegítőt, táskát, neszesszert, telefontartót, papucsot és kulcstartót is készíthet.

(Folytatjuk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!