Otthon

2017.01.30. 10:16

A tökéletes gardrób titka

Az év eleje remek alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, változtassunk az életünkön, és nem utolsó sorban felfrissítsük ruhatárunkat!

Tóth B. Zsuzsa

A mindig stílusos megjelenéshez nem árt egy tökéletes gardrób, hogy  könnyedén megtaláljuk  minden alkalomra a megfelelő öltözéket.Ez nem pénzkérdés, a titok nyitja csupán a megfelelő alapdarabokra épített ruhatár! Az év eleji leárazások éppen kapóra jönnek, hogy beruházzunk a múló divattrendeken átívelő, évszaktól és szezontól független, minőségi alapdarabokra. Íme a legfontosabbak a      divatrajongóknak.     Minden  alkat esetében fontos, hogy  az adottságainkhoz leginkább passzoló fazont válasszuk. Érdemes töretlenül próbálgatni, figyelni a zsebek és díszek elhelyezkedésére, hogy a kiválasztott farmer valóban az előnyös részeinket emelje ki. A gardrób jolly joker darabja az egyszerű fehér ing. Legyen   letisztult, minimalista fazonú,  amit bátran párosíthatunk  elegáns szövetnadrággal, szaggatott farmerrel, vagy akár egy flitteres miniszoknyával. Egy igazi divatkaméleon, ami mindig más és más arcát mutatja majd. Egy nőies blézer miden nő gardróbjában kell, hogy legyen.  Adódnak olyan alkalmak, melyek elegánsabb megjelenést követelnek. Ilyen lehet egy állásinterjú, egy fontos megbeszélés vagy egy színházi est. A bőrdzseki is fontos, ha valaki  kedveli  a sportos, vagány megjelenést. Az átmeneti időszakok nagy sztárja nem hiányozhat a gardróbból.

Tökéletes befektetés, amit gyakorlatilag bármivel kombinálhatunk. A tornacipő még a tűsarok-rajongók cipősszekrényében is elkel. Sokszor a kényelem és a praktikusság a legfontosabb szempont. A legideálisabb darab városnézéshez, shoppingtúrákhoz, vezetéshez, vagy ahhoz, hogy gyorsan leugorjunk  a közeli boltba. Kell egy közepes méretű táska is. Sokkal praktikusabb a mindennapokra egy közepes méretű, mint egy nagy táska. Előbbibe    nem pakolunk  bele minden felesleges dolgot, így a     vállainkat sem terheljük és a   megjelenésünk is   összeszedettebb lesz. A nagyméretű sál, vagy kendő ügyes   kiegészítő.  Igazi átváltozóművész lehet, aki viseli, Melegítheti a nyakat,  lehet  üde színfolt a kabáton, nyári estéken lazán a vállra tehetjük és  strandkendőként is megállja a helyét, vagy  templomba nyáron betérve a vállunkat fedheti. A bohém stílus kedvelői a fejükre  tekerhetik turbánként. Mindenképpen olyat válasszunk, melynek színe és mintája a ruhatár több darabjához is illik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!