Öskü

2015.02.20. 18:30

Erősödő kapcsolat a helyi vállalkozásokkal Öskün

Az új gazdasági koncepció megalkotásának első lépéseként fórumot szervezett az ösküi vállalkozóknak a közelmúltban a település önkormányzata.

Szabó Péter Dániel

– A koncepció szerves része, hogy nyissunk a vállalkozók felé, kezdjünk el rendszeresen beszélni az igényekről, megoldandó feladatokról, pályázatokról és arról, hogy az önkormányzat hogyan tudja hatékonyan támogatni a vállalkozók elképzeléseit – mondta el a művelődési házban megjelent mintegy 20 vállalkozó előtt köszöntőjében Ángyán Tamás polgármester.

Ángyán Tamás polgármester és Kertész Nóra területfejesztési koordinátor az vállalkozói fórumon (Fotó: Öskü önkormányzata)

Kertész Nóra, Öskü területfejlesztési koordinátora kiemelte, a helyi vállalkozások munkahelyeket teremtenek, ezáltal növelik a település népességmegtartó erejét, s erősítik a lokálpatriotizmust. Elmondta, elsőként a vállalkozók problémáinak feltárása és a fejlesztési igények felmérése a feladat, majd ezekre építve projektötletek kidolgozását javasolja. Ezek jó alapot adhatnak a sikeres pályázatokhoz a 2015-2020-as uniós pályázati ciklusban. Utóbbi témában a jövőben szakmai előadást is tartanak majd a megjelent vállalkozók javaslatára.  

Címkék#Öskü

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!