Olvasó

2015.03.27. 19:54

Válaszul kényeztették a férfiakat

Mindszentkálla - Az Őszülő Halánték Dalárda köszönti a lányokat, asszonyokat évek óta a település nőnapi rendezvényén. Viszonzásul a Vöröskereszt hölgy tagjai köszöntik a férfiakat, szeretnék elkényeztetni az ünnepelteket, hogy ők a figyelem középpontjába érezzék magukat.

Civil Tudósítónktól

A vöröskeresztes hölgyek vidám műsorral köszönik meg a figyelmet, törődést, szeretetet, amit minden nap kapnak férfi társaiktól. Az ünnepségen Horváth Magdolna, a helyi Vöröskereszt szervezet titkára köszöntötte az egybegyűlteket, Götliné Bánó Beáta verset szavalt, majd egy zumba tánc következett. A legfiatalabb önkéntes segítő tag Czverencz Evelin mindössze kilenc éves, de lelkesen vett részt az előkészületekben, és együtt táncolt a felnőttekkel. Tiszteletbeli taggá fogadták, és oklevéllel jutalmazták munkáját.

Meilinger Lászlóné a női-férfi kapcsolat rejtelmeiről beszél az ünnepelteknek 
Fotó: Horváth Magdolna

Meilinger Lászlóné a női-férfi kapcsolat rejtelmeiről mesélt köszöntőjében, aztán még egy vidám meglepetés tánccal szórakoztatták az ünnepelteket. A hölgyek finom, saját készítésű vacsorával vendégelték meg a férfiakat, közben beszélgettek, táncoltak is.


Kovács Gáborné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!