Olvasó

2014.07.10. 10:25

Tehetséges tanulóink

Rendkívüli eseménynek adott helyet a pápakovácsi Kastély Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Ünnepélyes tanévzárónkat jeles vendégek tisztelték meg: dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, államtitkár és Kaiser Mihály, a Sümegi Öregdiákok Egyesületének elnöke, valamint Egyházi Andrea, a Pápai Járási Tankerület igazgatónője.

Molnár Lászlóné

Az egész évi kitűnő tanulmányi munkákért járó jutalomkönyveken kívül a tanulmányi versenyeken is kimagasló eredményt elért tanulókat különdíjban is részesítették. A dr. Kovács Zoltán és Kaiser Mihály által alapított A jövő ígérete díjat és pénzjutalmat Dombos Bence 3. osztályos tanuló, míg Az év nyelvésze díjat a hozzá járó pénzjutalommal Juhász Nóra 7. osztályos tanuló nyerte el.

Dr. Kovács Zoltán átadja A jövő ígérete díjat Dombos Bencének. Fotó: Kastély általános iskola

A pápakovácsi iskola Esélyt az iskolának alapítványa kiemelkedő tanulmányi munkájáért Juhász Enikő 5. osztályos tanulót alapítványi díjban és oklevélben részesítette. A tanítványok sikereinek mindannyian örülünk, mert iskolánk hírnevét öregbítik. Köszönet illeti a díjak felajánlóit, hogy önzetlen támogatásukkal ösztönzik tanulóinkat a képességeik legjavát nyújtó tanulásra, mert a kitartó munka meghozza gyümölcsét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!