Olvasó

2014.07.10. 14:35

Szépkorúak dalos találkozója

A Nemesgulácsi Nyugdíjas Egyesület tagjai elvitték tudásukat a nagyatádi dalos találkozóra. Kálmán Istvánné Marika, az egyesület elnöke egyeztette a névsort, hogy senki ne maradjon itthon.

Tompos Lászlóné

Sándor, a buszsofőr begördült a megállóba. Az út jó hangulatban telt, előkerült a magunk termelte szürkebarát és a finom pogácsa. Sok településről érkeztek a szereplők Nagyatádra. Tőlünk elsőként Németh Gyuláné lépett színpadra, népdalokat énekelt Papp Tibor citerakíséretével. Utána Gebora Béla adott elő katonadalokat.

Az asszonyok tordasi karikázót roptak Papp Tiborné koreográfiája szerint, végül az egész kórus színpadra lépett, népdalcsokrot adtak elő Gebora Béla vezényletével. Műsorunkat a közönség nagyon megtapsolta. Akinek még volt kedve, az csárdást rophatott az esti bálon. Szívből gratulálunk a fellépőknek a színvonalas műsorukért, köszönjük Kálmán Istvánnénak, hogy megszervezte a kirándulást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!