Olvasó

2017.05.05. 07:11

Palitali pacsiért

A sümegi Kisfaludy Sándor Gimnázium mindig mozgásban lévő, folyamatosan meglepetésekkel és hasznos programokkal szolgáló tanuló- és pedagógusközössége újfent jótékonykodásra adta a fejét: az ajkai Vahur Állatotthon lakóinak gyűjtöttek némi kis hozzájárulást a napi etetéshez, orvosi ellátáshoz, a „gyepis” kutyusok életének szebbé tételéhez.

Civil Tudósítónktól

Szülők, diákok keze alatt égett a munka: otthonaikban palacsintát sütöttek, s az iskolában azok árából, bevételéből adakoztak. Szünetekben alig lehetett elférni a folyosókon, nem akart szűnni a palacsintázni vágyók kígyózó sora.

A nap megkoronázásaképp Antal Laura, a Vahur Állatotthon vezetője segítőjével és két kutyussal jött átvenni ünnepélyes keretek közt a nemes adományt. Nagy volt a boldogság, örömfarkcsóválás, simihegyek, „olvadt” az iskola.

A jótékony rendezvény sütőknek, evőknek, kétlábúaknak, négylábúaknak egyaránt hasznos volt, és egy életre szóló élményt nyújtott.

A kisfaludysok pedig ismételten bebizonyították, hogy igazi, összetartó közösségként hatalmas szívvel és nem kisebb segítőkészséggel is felvértezi őket az alma mater.

Vargáné Czobor Andrea
Sümeg

Címkék#olvasói

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!