Olvasó

2015.03.05. 16:34

Filmjelenetek a farsangon

Úrkúton, 2015. február 7-én tartottuk a Hauser Lajos Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola farsangi bálját, melynek a Sportcsarnok adott otthont.

Sok vendég volt kíváncsi a műsorra. Az osztályok korosztályuknak megfelelően rajz- illetve más filmből merítették az ötleteket. Az alsó tagozatosok inkább az előbbiből válogattak. Az érdeklődők láthatták Vukot, Az oroszlánkirályt, a 101 kiskutyát, a Hupikék törpikéket, a Grut, Bad Spencer és Terence Hill „Különben dühbe jövünk” című filmjelenetét. Nagy sikert aratott az „Angyalbőrben”, és” Az egy szoknya, egy nadrág” című filmből előadott részlet is. Az osztályfőnökök együtt szerepeltek tanítványaikkal, míg azok a pedagógusok, akiknek nincs osztályuk „A nagy ho-ho-horgász” címadó dalával léptek fel. A Szülői Szervezet az előző évekhez hasonlóan ismét meglepte fergeteges produkcióival a közönséget. A következőket adták elő: Bódi Guszti és a Fekete Szemek, ABBA, Grease. Sok értékes tombolatárgyat sorsoltunk ki. A zenét Baranovszky László szolgáltatta. A hagyományoknak megfelelően a Szülői Szervezettel karöltve sikernek könyvelhetjük el az álarcos bált.

Tróbertné Klein Beáta

igazgató

Csiki Sándorné, Haasné rieger Anett tanárnők, és Busznyák Laura 6. osztályos tanuló 
Fotók: Koronczai Bernadett

Várbiró Judit, Götög Edina, Haasné Rieger Anett tanárnők

A 6. osztályos produkciója Megint dühbe jövünk című filmből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!