Olvasó

2014.04.14. 12:55

Elismerés a húszéves munkáért

Tüskevár, Budapest - Magas elismerést vehetett át április 10-én Budapesten Kovácsné Koller Mónika, a Tüskevári Általános Iskola tanítónője.

Szalai József

Az Apáczai Kiadó budapesti központjában április 10-én rangos kitüntetések átadására került sor. Nívós, emelkedett hangulatú rendezvény keretében értékelték a Ki lesz az év legjobb tanítója? és az Országos Apáczai tanítási verseny pályázóinak munkáját. Az ünnepség a Zenit 41 Apáczai Diploma Díjak átadásával kezdődött, amely kitüntetést Esztergályos Zsolt emlékére alapította az Apáczai Alapítvány mindazoknak, akik segítik tankönyvkiadási tevékenységét, és pályájuk során már 41 éves korukig kiemelkednek szorgalmukkal, kitartásukkal.

Mayerné Orbán Szilvia iskolaigazgató és  Kovácsné Koller Mónika tanítónő, a díjazott, az elismerés átvétele után (Fotó: Szalai József)

Példás és eredményes munkája elismeréseként Kovácsné Koller Mónika aki 20 éve tanít a Tüskevári Általános Iskolában a Zenit 41 Apáczai Diploma Díj bronz fokozatát vehette át. Az ünnepségre elkísérte őt Mayerné Orbán Szilvia, az iskola igazgatója is.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!