Olvasó

2014.12.28. 12:55

A Kelet Fénye Hastánccsoport sikeres versenyen van túl

Sopronban rendezték meg a III. Star Of The Orient (Kelet Csillaga) Hastáncversenyt, melyen a Kelet Fénye Hastánccsoport sikerrel mérette meg magát.

A környékbeli gyerekekből álló csoport tagjai Bartos Viktória (Szigliget), Gáspár Boglárka (Nemesgulács), Horváth Alexa (Badacsonytördemic), Kovács Cintia (Badacsonytördemic), Lájer Karolina (Badacsonyörs), Németh Laura (Badacsonytördemic), Novák Jázmin (Badacsonytomaj) amatőr csoport kategóriában ezüst minősítést szereztek, valamit közönségdíjat kaptak! A csoportos sikeren túl amatőr szóló kategóriában Lájer Karolina és Bartos Viktória bronz, Novák Jázmin ezüst minősítéssel büszkélkedhet! Kis csoport kategóriában Gáspár Boglárka és Kovács Cintia ezüst minősítéssel tért haza. A szülők és a gyerekek nevében szeretném megköszönni Békefiné Kertész Szilviának azt a sok munkát és mérhetetlen türelmet, mellyel gyermekeinket felkészítette a versenyre. A lányok eredményéhez gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Kiss Ildikó

Szigliget

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!