Noszlop

2017.02.28. 19:33

Darts SULIMPIA

Noszlop - Kiváló hangulatban töltötte a huszonkilenc résztvevő a dartsversenyt - tájékoztatta lapunkat Zeitler Ferenc, a Noszlopi Sportegyesület elnöke, a FŐNIX Darts Klub tagja.

Penk Tímea

A Veszprém Megyei Darts Szövetség (VMDSZ) minden évben megrendezi az iskolás darts olimpiát SULIMPIA elnevezéssel. A rendezvény a hat és tizennyolc év között dartskedvelő fiataloknak biztosít lehetőséget sportágbéli tudásuk kipróbálására. Hat korcsoportban, fiúk és lányok külön mérték össze tudásukat.

Fotó: Magyar Péter

A legfiatalabbak közül Csüri Áron és Kovács Cintia, a noszlopi iskola diákjai bizonyultak a legjobbaknak. Második helyezést ért el Jánosi Máté, az Ajkai Borsos Miklós Általános Iskola tanulója és Nagy Dorina noszlopi diák, a harmadik helyezett Fekete Levente a budapesti Tóth Béla Általános Iskolából érkezett.

A harmadik-negyedik korcsoport legjobb versenyzőjének bizonyult Kovács Hunor, a sümegi Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola tanulója és Illyés Kíra noszlopi diák. Második helyen végzett a csopaki Református Iskolába járó Bakonyi Botond és Rezneki Fanni, az ajkai Szent István Király Római Katolikus Általános Iskola tanulója. Harmadik lett Zarka Krisztián a csopaki, és Kovács Klaudia a noszlopi iskolából.

A legidősebb korosztályban Horváth Gergő, a győri Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakképző tanulója és Kun Henrietta, a veszprémi Lovassy László Gimnázium diákja ért el első helyezést. Második lett a pápai Batthyány Lajos Mezőgazdasági Szakképző Iskola tanulója, Szép Norbert, harmadik a veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakközépiskola diákja, Mészáros Pál.

- A sportszerű és nagyon jó hangulatú versenyről senki sem távozott üres kézzel, minden résztvevő tárgyjutalmat kapott a VMDSZ képviselőitől, Dobos Szilárdtól és Szabó Ritától - számolt be a szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!