Telekom Veszprém

2014.08.21. 13:05

Újra itthon szerepelnek a veszprémiek

Veszprém - A nyári szezon első és egyben utolsó hazai felkészülési mérkőzését játssza szombaton a magyar bajnok MKB-MVM Veszprém KC férfi kézilabda együttese a Balatonfüredi KSE ellen.

B. Virág Rita

A Sparkassen kupa első helye után Carlos Ortega tanítványai Svájcban vendégeskedtek a hét elején, ahol a Kadetten Schaffhausen alakulatával a Falken kupáért mérkőztek meg. A bakonyiak végül 19:10-es félidő után 29:27-re győzedelmeskedtek. A torna legjobb kapusának pedig Mikler Rolandot választották meg.

Most szombaton pedig már nemcsak egyszerűen tesztmeccsen csiszolhatják tudásukat a veszprémiek, hanem a jövő héten kezdődő Seha Ligára is melegíthetnek.

A Veszprém és a Füred legutóbb a bajnokságban találkozott (Fotó: Penovác Károly)

A szombati, 11.30 órakor kezdődő összecsapást bárki ingyenesen megtekintheti a Veszprém Arénában. Az egyesület arra hívta fel a figyelmet, hogy aki nem rendelkezik bérlettel a 2014/15-ös idényre azok ne foglalják el az állandó nézők helyét. A D2, E1, F1, G2, H2 szektorban viszont mindenki talál magának szabad helyet.

A megyei derbi után szerdán első tétmérkőzése következik az MKB-nak, a Vojvodina vendégeként kezdi meg szereplését a Seha Ligában. Az újvidéki találkozót szerdán 18 órakor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!