Telekom Veszprém

2014.09.15. 14:47

Mirko Alilovic ismét pályára léphet!

A nyáron vállműtéten átesett horvát kapus, Mirko Alilovic újra egészséges, és a keddi, Nexe elleni derbin már bevethető lesz.

B. Virág Rita

– A nyár életem egyik legnehezebb időszaka volt. Amikor az orvos a válloperáció után közölte velem, hogy legközelebb csak október közepén léphetek pályára, az igazán megviselt. Az elmúlt hónapokban azonban igen keményen dolgoztam, és ennek köszönhetően egy hónappal előbb visszatérhetek, aminek nagyon örülök – nyilatkozta az MKB-MVM Veszprém KC kapusa.

A horvát válogatott kapus azt is elmondta, örömmel vette tudomásul, amikor megtudta, új kapusedző segíti a munkájukat.

- Porobic Haris az egykori jugoszláv iskolát képviseli, amelyen én is nevelkedtem és amit a válogatottban is megszokhattam. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatunk. Mikler Roland felkészülését korábban Szegeden évekig segítette és sok jót hallottam tőle. Porobic érkezése igazán jó hír.

Alilovic azt is elmondta, reméli, a Nexe ellen pályára léphet és minél előbb jó formába lendülve csapata szolgálatára lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!