Telekom Veszprém

2015.01.16. 17:37

Fazekas Nándor is együtt készült a veszprémi kézilabdásokkal, de nem tudni hol folytatja

Veszprém – A világbajnokságon szereplő öt játékos kivételével mindenki visszatért szabadságáról, és újult erővel vág neki az igen hosszú és küzdelmes tavaszi szezonnak az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabda csapata.

B. Virág Rita

Újra munkában a magyar bajnok és kupagyőztes kézilabda együttes. Véget ért a szabadság, és a válogatott összetartás is.

Carlos Ortega szakvezető a most zajló vébé végéig öt játékost – Terzicet, Chemát, Ugaldét, Alilovicot, Nilssont – kénytelen nélkülözni, de az edzéseken természetesen így is megfelelő lesz a létszám, hiszen az U21-es alakulatból többen a „nagyokkal" gyakorolnak együtt.

Carlos Ortega elmondta, örömmel konstatálta, hogy mindenki jó erőben és egészségesen tért vissza. Akinek nem volt válogatott kötelezettsége, azok házi feladatot kaptak és a délelőtti fizikai terhelésen bebizonyosodott, senki sem lustálkodott, becsülettel teljesítette az előírt penzumot.

Az első tréningen feltűnt Fazekas Nándor kapus is, aki az ősszel Katarban légióskodott. A hálóőrt június végéig köti szerződés a veszprémiekhez. Valószínűleg Mikler és Alilovic mellett nem kapna játéklehetőséget, így olyan csapathoz szerződne, ahol pályára léphet. A klubtól kapott tájékoztatás szerint Fazekas egyelőre a kerettel készül, de azt, hogy hol folytatja, nem tudni. Füredről kapott információk szerint, a Balaton-parton szívesen látnák korábbi válogatottat.

Februárban komoly menetelés vár a kézilabdásokra, négy SEHA-Liga és két Bajnokok Ligája összecsapást játszanak.

Carlos Ortega kifejtette, nagyon fontos számukra, hogy a SEHA-Ligában megőrizzék a veretlenségüket, a Celje elleni idegenbeli BL meccsen pedig minimum az egy pont megszerzése a feladat, mert ezzel bebiztosítanák a csoportelsőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!