Telekom Veszprém

2015.08.15. 14:05

Ortega lecserélte magát

Budapest, Veszprém – Nem szoktunk ilyet írni, de ezúttal csak nevetni tudtunk azon, amit a veszprémi férfi kézilabdázók műveltek. Csapatépítő tréninget tartott a csapat, nem is akármilyet: a háromszoros olimpiai bajnok edző, Kemény Dénes vízilabda edzést vezényelt a magyar bajnoknak a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában.

Napló-információ

Négy tévétársaság is közvetítette ezt az elképesztő edzést, ahol már az első feladattal is meggyűlt a bajuk a srácoknak. Kemény Dénes 200 méter úszást rendelt el, ám sehogy sem akart véget érni a bemelegítés, így inkább két csapatra osztotta a társaságot. Ezek után pedig indulhatott a játék.

Nos, finoman fogalmazva is, gyorsan „szétszakadt” a mezőny, az úszás alaposan megnehezítette a fiúk dolgát. A labdával még csak-csak elboldogultak, ám a védekezés nem lehetett egyik csoportnak sem az erőssége, mert egyszerűen nem értek vissza. Szegény kapusoknak akadt is dolga rendesen.

Fotó: Veszprém KC

Carlos Ortega mester többször is cserét kiáltott, igaz ezúttal magát cserélte le levegőért kapkodva. A medence szélébe kapaszkodva többen meg is jegyezték, szép játék a vízilabda, de inkább a tévé előtt ülve.

A két segítő, korábbi olimpiai vízilabdásaink, Székely Bulcsú és Vári Attila, hiába igyekezett összerendezni csapataikat, ez teljesen lehetetlennek tűnt. Miután Kemény Dénes is hiába próbált meg mindent a partról, belátta, véget kell vetni ennek a csatának. A végén váltóversennyel próbálta eldönteni, hogy a kék, vagy a fehér sapkás alakulaté-e a dicsőség.

A végeredményről nem tudunk beszámolni, mert a partról egyszerűen nem lehetett rájönni, ki nyert, ráadásul, mindkét csapat váltig állította, hogy ő volt a jobb. Szóval ez az a helyzet amire azt mondjuk, sosem tudjuk meg.

A délelőtt egy kellemes ebéddel zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!