Lombard Pápa

2015.04.20. 18:14

Nem titkolják a problémákat a Lombard Pápánál

Pápa - A Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatánál lévő pénzügyi problémákat, csúszásokat a klubvezetés sem tagadja, ugyanakkor hangsúlyozzák, a nehézségek nem olyan mértékűek, mint amiket korábban ne tudtak volna rendre megoldani.

Polgár Tibor

Mint ismert, a pápaiak legutóbbi veresége után Lengyel Ferenc vezetőedző a klub körüli pénzügyi problémákra utaló nyilatkozatot tett. Ezzel kapcsolatban megkerestük Szemán Györgyöt, a bakonyaljaiak klubigazgatóját, aki kifejtette: a Lombard Pápának helyzetéből adódóan sokszor voltak anyagi nehézségei, amiket aztán mindig megoldottak és a csapat megőrizte élvonalbeli tagságát.

– Vezetőedzőnknek az Újpest elleni mérkőzést követő nyilatkozatát minden bizonnyal a súlyos vereség miatti elkeseredettsége indította, táplálta. Nem titok, hogy évek óta az egyik legkisebb költségvetéssel dolgozó klub vagyunk. Korábban is voltak nehézségeink, amiket a klubvezetés eddig mindig sikeresen megoldott, és a csapat benn tudott maradni az első osztályban. Most sincs ez másként, vannak pénzügyi csúszásaink, de azon dolgozunk, hogy folyamatosan pénzhez juttassuk a játékosokat és megnyugtatóan rendezzük a sorsukat, sorsunkat – fogalmazott Szemán György. Mint mondta, természetesen óriási lökést jelentene a klub költségvetése számára, ha továbbra is NB I-es maradna a csapat. Hozzáfűzte, a bajnokságból hátralévő mérkőzéseken megszerezhetőek a bennmaradáshoz szükséges pontok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!