Lombard Pápa

2014.10.15. 15:00

Három megye utánpótlás-futballtornája

Pápa - A Perutz Stadion adott otthont az U19-es és az U16-os korosztályú labdarúgók számára megrendezett Három Megye Tornájának. A megmérettetésen Fejér, Komárom és Veszprém megye legjobb fiatal focistái vettek részt.

Polgár Tibor

Az U19-es csapatok az NB I-es Lombard Pápa otthonául szolgáló stadion füves pályáján, míg az U16-osok műfüvön mérték össze tudásukat. A futballistapalánták kétszer 30 perces mérkőzéseket vívtak egymással.

Az U19-esek mezőnyében Veszprém megye legjobbjai 2:1-es győzelmet arattak Komárom megye válogatottja ellen, azonban a Fejér megyei fiataloktól 5:1-es vereséget szenvedtek. A Komárom Fejér találkozó 2:1-es végeredményt hozott. Tehát a torna végére mindhárom együttes egy-egy győzelemmel rendelkezett, a gólkülönbség és az egymás elleni eredmények alapján pedig az alábbiak szerint alakult a végső sorrend: 1. Fejér; 2. Veszprém; 3. Komárom.

Az U16-osok között a Veszprém megyeiek Komáromtól 3:0-ra, míg Fejértől 2:1-re kaptak ki. A Komárom Fejér párharc 3:1-es végeredménnyel zárult. Ebben a korosztályban Komárom megye válogatottja lett az első a Három Megye Tornáján, mögötte Fejér, illetve Veszprém megye végzett. Az érmeket, elismeréseket Szűcs Lajos, a Lombard Pápa csapatkapitánya adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!