Lombard Pápa

2012.03.10. 19:15

Grumiccsal nem bírtak

Kaposvár - Nem tudta folytatni remek sorozatát a Kaposvár ellen a Pápa, ezúttal a házigazda bizonyult jobbnak a labdarúgó NB I, 19. fordulójában.

Novothny Ottó

Kaposvár - Lombard Pápa 2:0 (1:0)

Kaposvár, 2000 néző. V.: Farkas (Demeter, ifj. Varga). Kaposvári Rákóczi FC: Hajdúch - Okuka (Bőle L. 42.), Zsók, Graszl K., Gujic - Balázs B., Hegedűs D., Safaric (Diallo 62.), Horváth T. (Dankwah  77.) - Pavlovics, Grumics. Edző: Sisa Tibor. Lombard Pápa FC: Szűcs - Nagy S., Balogh B., Rodenbücher, Németh M. - Csermelyi, Horváth L. (Inutile 73.), Gyömbér, Arsics - Lovrencsics, Szilágyi P. ( Benko 55.). Edző: Bene Ferenc.

Gól: Grumics a 6. és a 72. percben.

Sárga lap: Gujic a 80., Hajdúch a 85, ill. Arszics a 75. percben.

A Lombard óriási elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe, de sajnos meddő fölényt alakított ki. A Kaposvár bezzeg az első valamire való helyzetből megszerezte a vezetést: a 17. percben jobboldali beadás után Grumics vágtatott a pápai kapu felé, majd mintegy 17 méterről célba vette a kaput. A labda megpattant Szűcsön, de végül így is a gólvonalon túljutva landolt a pápai kapuba, 1:0.

A Kaposvár a gólt követően sem engedett ki, folyamatos nyomás alatt tartotta a pápai védelmet. Gujic, Safaric, majd Graszl is jó helyzetben próbálkozhatott, de végül a gól elmaradt.

A szünet után nem változott a játék képe, a hazaiak sokkal kezdeményezőbbek voltak, míg a Pápa elképzelés nélkül, indiszponáltan futballozott. A Kaposvár sorozatban dolgozta ki a helyzeteit, de nem tudta növelni előnyét, mert Szűcs kapus újra és újra mentett. A Lombard hálóőre a 73. percig bírta a nyomást, akkor ismét Grumics került helyzetbe, aki átcselezte magát a védőkön és végül Szűcs mellett a kapuba gurított, 2:0.

A Pápa a második gólt követően sem volt képes igazán felpörögni és az utolsó negyedórában a somogyiak sikerrel őrizték meg kapujukat a góltól, illetve még több veszélyes kontratámadásra is futotta az erejükből. Végül a Kaposvár megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!