Lombard Pápa

2014.10.14. 18:10

Döntetlenre futotta Siófokon

Pápa - Nem bírt a másodosztályú Siófokkal az élvonalbeli Lombard Pápa a labdarúgó Ligakupában. Kovács László tanítványainak csupán 1-1-es döntetlenre futotta a Balaton partján kedden délután.

Polgár Tibor

Siófok -Lombard Pápa

1:1 (1:0)

Siófok, 50 néző. Vezette: Oláh Gábor.

Siófok: Kis T. - Vég, Fehér Zs., Pécseli, Baranyai (Singer, 46.) Bene, Rusvai (Habi, 72.), Fülöp (Katona Gy., 80.), Papp (Körmendy, 46.) Horváth B. (Kozma, 59.), Eisenberger. Vezetőedző: Horváth Károly.

Lombard Pápa: Szűcs - Nagy T., Csizmadia, Bogunovic Zulevs, Tóth G. (Coroian, 46.), Sluka (Jagodics, 69.), Csilus (Király, 75.), Frizoni Florean (Schmid, 71.), Waltner (Benkő, 46.). Vezetőedző: Kovács László.

Gólszerző: Eisenberger a 34., illetve Benkő az 55. percben.

A második számú kupasorozat G csoportjában a bakonyaljaiaknak győzniük kellett a Siófok otthonában ahhoz, hogy kedvező pozícióba kerüljenek a továbbjutást érő helyek valamelyikének megszerzéséért folytatott küzdelemben. Ennek ellenére a találkozón a hazaik szerezték meg a vezetést: a 34. percben egy pápai labdavesztés után Eisenberger bevette a Lombard kapuját, 1:0. A szünetig nem változott az eredmény, majd az 55. percben a csereként pályára lépő Benkő egy szép támadás végén okosan a hálóba csavart, 1-1.

Csilus Tamás (13) jól játszott (Fotó: Penovác Károly)

Sok volt még hátra a mérkőzésből, és a Lombard Pápa rohamozott is becsülettel, de a helyzetkihasználással ezúttal is gondjaik akadtak. A vendégek számos ziccert elrontottak, illetve egy alkalommal a kapufát is eltalálták, végül egy ponttal távoztak Siófokról.

Az elhullajtott pontok a kvartett végelszámolásánál még nagyon hiányozhatnak majd a Lombardnak, amely maradt a G csoport harmadik helyén, azonban az előtte álló csapatok egyelőre egy meccsel kevesebbet játszottak. Szűcs Lajosék szombaton a bajnokságban folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!