Lombard Pápa

2015.03.06. 14:21

A pápaiak számára fontos meccs következik

Pápa – Alsóházi rangadót rendeznek szombaton 16 órától a Perutz Stadionban: a Lombard Pápa a Dunaújvárost fogadja a labdarúgó NB I 19. fordulójában.

Polgár Tibor

A hazaiak a tabella 12. helyéről, míg a Fejér megyei piros-fehérek a már kiesést jelentő 15. pozícióból várják a nagy téttel bíró összecsapást. A két csapat között mindössze egyetlen pont a különbség (14, illetve 13) – ebből is látszik, hogy a mezőny utolsó fele rendkívül sűrű, és minden bizonnyal hatalmas harc lesz tavasszal a kiesés elkerülésésért. Ebben a küzdelemben minden egyes pont kiemelten fontos a bakonyaljaiak számára, ugyanakkor a biztos bennmaradáshoz és a remélt előrelépéshez a közvetlen riválisaikat hazai pályán mindenképpen le kell győzniük Lengyel Ferenc tanítványainak.

A Lombard Pápa a tavasz folyamán a Perutz Stadionban mérkőzik meg majd többek között a Nyíregyházával, a Szombathelyi Haladással és a Péccsel egyaránt. Emellett otthon a Puskás Akadémia, valamint a Paks ellen is esélyesek lehetenek a győzelemre Szűcs Lajosék. A nagy hazai menetelés első állomásaként a mostani szezon egyik újoncát, a Dunaújvárost kellene két vállra fektetniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!