Lóerő

2014.04.17. 15:53

Tuningautók versenye

Balatonfüred – Ismét a tuningautóké volt a főszerep, immáron hetedik alkalommal rendezték meg a nagyszabású autós találkozót.

Szijártó János

A tavalyi adatok kis híján duplázódtak. A szervezők nevében Császár Attila adott tájékoztatást, miszerint 900 autó és közel 3000 ember vett részt a találkozón. A rendezvényen hagyományosan megjelenő pápai autós csapat tagja, Ivanics Orsolya arról tájékoztatta a Naplót, hogy az esemény mára szemmel láthatóan kinőtte magát, úgy az autók, mint a látogatók számát tekintve.



– A Kisfaludy strand kibővített területén nemcsak magyar, de amerikai autókat is felvonultattak. Szimulátorokon tesztelhették vezetőtudásukat az érdeklődők. A nap folyamán végig színes és változatos versenyek zajlottak, kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhattak. Volt hangnyomás-mérés és persze az elmaradhatatlan szépségverseny is – mondta Ivanics Orsolya. Majd hozzátette, hogy tavalyi csapata bővült, idén Ivanics Virág, Újvári Gergő, Jambrik Ádám, Nagy Ádám, Olvasztó-Váry Bence, Takács Máté, Németh Krisztián és Brády Benjámin voltak a társai. A csapat szinte minden tagja elismerést kapott. Ádám Marutija a legviccesebb lett, Gergő frissen fóliázott autója érmet kapott, jómagam pedig a találkozó különdíját hoztam el Varjas Balázs autójával. Az autókat Rába Tamás készítette fel karbonelemekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!