Lóerő

2015.03.05. 17:49

Szerencsés büntetés

Egyik balatonalmádi olvasónk érdekes történetet osztott meg velünk a minap.

Heffler Péter

Történt, hogy a közelmúltban mozgáskorlátozott feleségét vitte vizsgálatra a kórházba, de az intézménynél közismert parkolási lehetőségek következtében csak jóval távolabb tudott megállni, egy lakó- és pihenőövezetben. A férfi a hibáját később teljes mértékig elismerte, ugyanis maga is bevallotta, hogy csak tilosban tudott megállni.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, természetesen fülön is csípték, és a tízezer forintos büntetésről szóló felszólításra ért csak vissza olvasónk.

A csavar azonban most következik, ugyanis, lévén, hogy az eset még januárban történt, feltételezhetően a közterület felügyelő még nem „állt át" az új évre, ugyanis az aktuális nap hónap mellé 2014-et írt.

Olvasónk elmondása alapján a történetben csak az ügyfélszolgálatos hölgy az, aki nem megmosolyogtató. Ő ugyanis kötötte az ebet a karóhoz, és a hiba ellenére kifizettette volna a cédulán szereplő összeget, amit végül a rossz dátum miatt természetesen megúszott olvasónk.

A történethez hozzátette, hogy egy életre megtanulta a lakó- és pihenőövezet tábla jelentését, míg a közterület felügyelő pedig valószínűleg azt, hogy 2014 már elmúlt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!