Lóerő

2014.08.28. 10:45

Rendhagyó motoros túra indul szombaton Veszprémből

Snóbli Sobri néven immár második alkalommal szervez rendhagyó és egyben jótékony célokat is szolgáló motoros túrát a megyeszékhelyen és környékén szeptember hatodikán a Veszprémi Motoros Egyesület.

Szabó Péter Dániel

Amint megtudtuk, a százhetven kilométeres túrán bárki részt vehet, aki közúti közlekedésre alkalmas járművel érkezik szeptember hatodikán reggel a veszprémi Bakter Sörözőhöz, ahonnan 9 és 10 óra között folyamatosan rajtoltatják a versenyzőket. Az előre meghatározott utat egyénileg teljesítik a résztvevők, a különböző állomásokat is maguknak kell felkutatniuk. A túra során az állomásvezetőknél lévő magyar kártya pakliból minden nevező húz egy lapot, melynek értékét a nevezési kártyán rögzítik. A verseny végén a kártyahúzásokkal pontot gyűjtő motorosok eredményeit összesítve alakul majd a díjazás, közölték lapunkkal a szervezők, akiktől megtudtuk, 17 óráig kell beérni a veszprémi célba, ahol a Dr. Grog zenekar is koncertet ad.

Az útvonal az immár második alkalommal megszervezett rendhagyó motoros túrához, amit a megyeszékhelyen és környékén szeptember 6-án járnak vágig a Veszprémi Motoros Egyesület tagjai és a meghívást elfogadó résztvevők

Ami az útvonalat illeti, Herendre, Kislődre, Pápára, Bakonybélbe, Csesznekre és Zirc-Tündérmajorba is ellátogatnak a versenyzők, utóbbi helyszínen ízletes ebéd is várja majd őket.

További érv az indulás mellett, hogy a verseny jótékony célokat szolgál, a nevezési díjakból a fogyatékkal élő gyermekeket is támogatják a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!